Choose language
Other:
  • Start
  • / Tävlingsregler namntävling

Hjälp oss att namnge bussen

Tävla om ett sommarkort hos Hallandstrafiken genom att namnge bussen!

Snart startar en ny busslinje som knyter ihop Varbergs innerstad med Grimetons Radiostation och Åkulla bokskogar. Mellan maj och september kan du på ett smidigt sätt nå populära besöksmål som Ästad vingård, Öströö fårfarm, Åkulla friluftsgård eller Strömma farmlodge med kollektivtrafik. Eller bara njuta av den härliga bokskogen som bjuder både på tuff terräng, enkla vandringsleder för hela familjen och kulturminnen som Bockstenmannens fyndplats. Bussen är tänkt att fungera som hop-on hop-off så att man kan upptäcka flera besöksmål på en dag.

Men innan vi kan köra igång behöver vi din hjälp med att namnge bussen. Vad tycker du att den ska heta? Har du ett bra, kreativt, kul eller spännande namnförslag som lockar till nya upptäcktsfärder?

Skicka då in ditt förslag med namn, adress och mailadress till turist@varberg.se

Pris: Vinnaren får Hallandstrafikens sommarkort. Då kan du åka gratis med bussen till Åkulla bokskogar och all annan kollektivtrafik i Halland under hela sommaren.

Regler


Vinsten avser enbart vinnaren i tävlingen.

Tävlingsresultat meddelas till alla deltagare via e-post efter tävlingens slut.

Tävlingsbidrag kan skickas in från och med 23/1 till och med 4/2.
Vinnaren dras av en jury bestående av styrgruppen för bussprojektet. Priset går till bästa bidrag och juryns beslut kan ej överklagas. Skulle flera likadana förslag komma in så vinner det först anmälda bidraget.
Näringslivs- och destinationskontoret, Varbergs kommun förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn i olika sammanhang.

Genom att skicka in ditt bidrag tillåter du samtidigt att det används i Näringslivs- och destinationskontorets sociala medier, att den publiceras på vår webbplats samt i våra samarbetspartners kanaler.

Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Allmänna villkor för publicering på nätet


Som deltagare ansvarar du själv för innehållet i ditt bidrag (enligt Lag 1998:112 om ansvar för elektroniska anslagstavlor samt Lag 1998:204 Personuppgiftslagen).

Du är också ansvarig för att försäkra dig om att du inte inkräktar på andras upphovsrätt och varumärkesrättigheter (till exempel att namnet är taget av någon annan).

När du skickar in ditt bidrag ger du samtidigt andra tillåtelse att ta del av materialet. Om du delar med dig av ditt bidrag på Facebook eller Twitter, är det Facebooks och Twitters villkor som gäller.

Näringslivs- och destinationskontoret förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som bryter mot ovanstående lagar och regler.

Senast ändrad: 2019-05-28