Choose language
Other:
  • Start
  • / Tävlingsregler Åkturen

Tävlingsregler

Tävla om ett presentkort hos Ästad Vingård!

Snart går Åkturen varje dag! Från och med 18 juni (till 12 aug) så kan man dagligen på ett smidigt sätt nå populära besöksmål som Ästad vingård, Öströö fårfarm, Åkulla friluftsgård eller Strömma farmlodge med buss! Bussen tar dig också ut till den härliga bokskogen som bjuder både på tuff terräng, enkla vandringsleder för hela familjen och kulturminnen som Bockstenmannens fyndplats.

Nu kan du tävla om ett presentkort till Ästad Vingård på 500 kr (2:a & 3:e pris är ett Varbergskort)!

Dela inlägget på VisitVarbergs Facebook-sida och berätta vilket besöksmål längs Åkturen du helst skulle besöka och vem du vill ta med dig?
Läs om Åkturens alla besöksmål här: www.visitvarberg.se/akullabesoksmallänk till annan webbplats

 

Pris: Vinnaren får ett presentkort på Ästad Vingård. 2:a och 3:e pris får ett Varbergskort.

Regler


Vinsten avser enbart vinnaren i tävlingen.

Tävlingsresultat meddelas till alla deltagare via Facebook-inlägget efter tävlingens slut.

Tävlingsbidrag kan skickas in från och med 11/6 till och med 25/6. Vinnaren utses den 27 juni.
Vinnaren dras av en jury på Näringslivs- och destinationskontoret på Varbergs kommun. Priset går till bästa bidrag och juryns beslut kan ej överklagas. Skulle flera likadana förslag komma in så vinner det först anmälda bidraget.
Näringslivs- och destinationskontoret, Varbergs kommun förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn i olika sammanhang.

Genom att skicka in ditt bidrag samtycker du samtidigt att ditt namn och bidrag används i Näringslivs- och destinationskontorets sociala medier, att det eventuellt publiceras på vår webbplats samt i våra samarbetspartners kanaler.

Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Allmänna villkor för publicering på nätet


Som deltagare ansvarar du själv för innehållet i ditt bidrag (enligt Lag 1998:112 om ansvar för elektroniska anslagstavlor samt Lag 1998:204 Personuppgiftslagen).

Du är också ansvarig för att försäkra dig om att du inte inkräktar på andras upphovsrätt och varumärkesrättigheter (till exempel att namnet är taget av någon annan).

När du skickar in ditt bidrag ger du samtidigt andra tillåtelse att ta del av materialet. Om du delar med dig av ditt bidrag på Facebook eller Twitter, är det Facebooks och Twitters villkor som gäller.

Näringslivs- och destinationskontoret förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som bryter mot ovanstående lagar och regler.

Senast ändrad: 2019-05-28