skridskoskydd med isbana i bakgrunden

Vågar du sova över?

Efter en kväll med mycket rysliga aktiviteter kan det vara lite extra skönt att kunna komplettera ryset med lite mys! Vad sägs om att krypa upp i en varm och skön hotellsäng och knapra halloweengodis när mörkret och kylan smygit sig på? Nedan kommer vi att fylla på med Varbergs allra rysligaste erbjudanden som ni kommer att kunna ta del av under höstlovet.

Hotell Gästis

Checka in på Varbergs äldsta hotell om ni vill ha det ruskigt mysigt med familjen på höstlovet. Gå på skattjakt i korridorerna (försök att inte gå vilse) och planera bus på rummet med något från goodiebagen.

I Gästis Rys & Myspaket ingår:

 • Övernattning med frukostbuffé
 • Tvårätters middag med anpassad meny för barn under 12 år
 • Bad i Leninbadet vid ett tillfälle under vistelsen (före kl 18.00 med barn)
 • En ryslig goodiebag till barnen
 • En valfri bok per person från hotellets bokhyllor

Läs mer om erbjudandet hos Hotell Gästis Länk till annan webbplats.

Hotell Havanna

Tid för Rys & Mys med hela familjen på höstlovet! Hotell Havanna har paketet som bockar för alla önskemål för en lyckad minisemester.

I Havannas höstlovspaket ingår:

 • Övernattning med frukostbuffé
 • Tvårätters middag
 • Tillgång till Havanna Bad & Spa (för barn kl 9-18)
 • Goodiebag till barnen

Läs mer om erbjudandet hos Hotell Havanna Länk till annan webbplats.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Ta med familjen på lite höstmys på lovet, bo på hotell och utforska allt som händer i Varberg under v.44. I stadshotellets paket ingår:

 • En övernattning i halloweenpyntat hotellrum.
 • 2-rätters ”spökig” meny i deras restaurang.
 • Halloween-VIP på rummet.
 • Tillgång till relaxavdelning (ej Asia spa).
 • Mumsig, stor frukostbuffé.

Läs mer om erbjudandet hos Varbergs Stadshotell & Asia Spa Länk till annan webbplats.

Destination Apelviken

För dig som vill ha ett extra läbbigt höstlov så erbjuder Destination Apelviken Halloweekend; ett paket med halloweenfierad lägenhet, eller kit för att själva göra husvagn och husbil läskig värre, pumpaverkstad, spökvandring med facklor och allsköns otrevligheter.

Läs mer om erbjudandet hos Destination Apelviken Länk till annan webbplats.

Fästningens rum vid havet

Checka in familjen mitt i ryset och myset på Varbergs fästning! Boka de rysligt pyntade familjerummen och följ med på besök i en kuslig cell i det gamla fästningsfängelset. Om ni vågar! Ni får även fri entré till muséet med det läskiga mossliket Bockstensmannen.

Läs mer om erbjudandet hos Fästningens rum vid havet Länk till annan webbplats.

Varbergs Kusthotell

Hitta tid för gemenskap på höstlovet och koppla av i Kusthotellets spa när det blåser kallt ute. Här kan ni njuta av hudnära och havsnära upplevelser i Sveriges enda Thalasso-spa med uppvärmd havsvattenpool, värmande bastu och endorfingivande kallbad. På kvällen avnjuter ni en trerätters supé i säsongens smaker. Efter en god natts sömn väntar sedan en lyxig frukostbuffé. Här är det alltid nära till havets svallande vågor och omgivningen bjuder på sandstränder och en vacker kustlinje. Glöm inte ta med dig badkläder, spatofflor och träningskläder. Erbjudandet gäller den 30 oktober till 6 november.

Barn på spa
Barn 12-16 år betalar fullpris och har tillgång till hela Thalasso-spats utbud i sällskap med vuxen. Barn 0-11 år är välkomna till pool- och bastuområdet under angivna barntider, i sällskap med vuxen som köpt entré till Thalasso-spa. Kallbadhuset har 12-årsgräns.
Barntider för barn 0-11 år:
Måndag-söndag: kl 08.00-10.00.

Läs mer om erbjudandet hos Varbergs Kusthotell Länk till annan webbplats.

ApelvikStrand

Kom och mys i de fina strandhusen på ApelvikStrand till extra bra höstlovspriser. Här viner vinden runt knuten och havets höstvågor ryter utanför. Passa på att toksurfa i Apelvikens vågor, promenera utmed havet och runt Subbe Fyr. Ta ”Trolltåget” in till centrum och Varbergs fästning där det händer en massa rysliga saker.

Läs mer om erbjudandet hos ApelvikStrand Länk till annan webbplats.

Åkulla Outdoor Resort

Boka övernattning i Åkulla Bokskogar på höstlovet! Under veckan från onsdag till söndag erbjuds lägereldsmys, reflexjakt och tipspromenad med eld-tema.

Under helgen arrangeras Åkulla Eldfest med bland annat prova-på aktiviteter samt en eldshow under lördagen.

Som alltid har vi nära till naturen med vandringsleder inpå knuten och aktivitets centrat håller öppet för uthyrning av cyklar, kanoter, SUP-brädor och båtar.

Läs mer om erbjudandet hos Åkulla Outdoor Resort Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2022-10-11