Choose language
Other:
skridskoskydd med isbana i bakgrunden

Vågar du sova över?

Efter en kväll med mycket rysliga aktiviteter kan det vara lite extra skönt att kunna komplettera ryset med lite mys! Vad sägs om att krypa upp i en varm och skön hotellsäng och knapra halloweengodis när mörkret och kylan smygit sig på? Nedan hittar du Varbergs allra rysligaste erbjudanden!

Fästningens rum vid havet

Ett halloweenpyntat rum hos Fästningens rum vid havet

Välkommen att bo i rysligt pyntade familjerum mitt i ryset och myset på Varbergs fästning! När ni bor här ingår ett besök i en kuslig och kanske hemsökt cell i det gamla fästningsfängelset. Ni får även fri entré till muséet med det spännande mossliket Bockstensmannen. Givetvis ingår även något rysligt gott till barnen!
Läs mer & boka här Länk till annan webbplats.

Varbergs Kusthotell

Varbergs kusthotell

Rysligt välkommen till Varberg på höstlovet och få en lagom läskig upplevelse för hela familjen. Ta med barnen och hoppa på Spöktåget vid Kusthotellet och besök området kring Varbergs fästning som lyses upp. Tips är också att besöka Bockstensmannens nya upplevelserumentré på Hallands Kulturhistoriska Museum.

I Kusthotellets Rys och mys-paket ingår hotellnatt, en trerätters meny omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. På morgonen väntar en lyxig frukostbuffé.

Bokningsperiod: 29/10-7/11.
Pris från 1064 kr/person.
Läs mer & boka här Länk till annan webbplats.

Hotell Gästis

Barn som hoppar i säng full av godis

Lite rys och mycket mys utlovas om ni bokar Hotell Gästis familjepaket under höstens mörkaste tid. Mys tillsammans i lobbyn med pyssel och en massa olika sällskapsspel.
Gå på skattjakt i korridorerna (försök att inte gå vilse…) och låna en lagom läskig film i receptionen inför läggdags.
I Gästis Rys & Mys-paket ingår övernattning med frukost, tvårätters middag med specialmeny för barnen, bad i Leninbadet och en ryslig överraskning på rummet till barnen.

Bokningsperiod: sön-fre 18/10-21/11.
Pris från 774 kr/person.
Läs mer & boka här Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2021-09-24