Apelviken

Tävling

Vad vore höstlovet utan en småläskig och spännande utmaning i mörkret? Delta i någon av våra spännande rundor nedan och avslöja drakens hemligheter...

Familjerundan: Hur många guldmynt vaktar draken?

Ge dig ut på en spännande siffer-jakt i mörkret där bara en UV-ficklampa kan leda dig närmare svaret. Hitta alla 15 siffror, räkna ihop alla siffror till en totalsumma för att få reda på drakens förmögenhet och var med i tävlingen om en övernattning på ett av Varbergs mysigaste hotell. Maila in summan tillsammans med en motivering till varför din familj ska vinna en övernattning till turist@varberg.se. Glöm inte att ange namn och telefonnummer så att vi kan kontakta er vid en eventuell vinst. Läs våra tävlingsregler

Se vår karta för att få en hint om var du kan hitta siffrorna. Gula kryss leder dig till familjerundans siffror.

Lilla rundan: Vad heter draken på taket?

Vad heter draken som vaktar över skatten? Gör vår lite kortare runda runt Varbergs torg och lys dig fram till 6 bokstäver som tillsammans ska forma drakens fyndiga namn. Skicka in namnet till turist@varberg.se tillsammans med en historia om hur draken fick sitt namn så är du med och tävlar om ett fint pris! Glöm inte att ange namn och telefonnummer så att vi kan kontakta er vid en eventuell vinst. Läs våra tävlingsregler

Se vår karta för att få en hint om var du kan hitta bokstäverna. Gula kryss leder dig till lilla rundans bokstäver.

Bidragen ska vara inskickade senast den 7 november.

UV-ficklampa

Använd UV-ficklampa för att upptäcka siffrorna och bokstäverna!
Du kan hämta din ficklampa på Torggrillen, Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Hallands Kulturhistoriska Museum eller hos Trolltåget. En ficklampa per sällskap gäller så att fler ska få uppleva jakten på drakens hemligheter.
Lämna sedan tillbaka ficklampan på samma plats som du lånade den eller i holken i Brunnsparken eller holken på Varbergs fästning.

Har du en egen UV-ficklampa? Ta gärna med den, då det är först till kvarn på de lampor som finns att låna.

Vad kan man vinna?


Priser för Familjerundan:


1:a pris Stadshotellet

Övernattning i dubbelrum för 2 personer inklusive frukostbuffé på valfri ankomstdag med reservation för att det är begränsad kapacitet/fullbokat.

Gäller ett år från utfärdande (dvs till ca 15/10 2023).

2:a pris Kusthotellet
Övernattning och frukost för 4 personer (2 vuxna och 2 barn). Kan bokas söndag till fredag. Ej under sommarperioden vecka 28-32.

Priser för Lilla rundan:

1:a pris Fästningens rum vid havet
Checka in familjen mitt i historien på Varbergs fästning! Här vinner ni en övernattning i familjerum i de mysiga gamla fästningshusen. Rum och frukost ingår för en familj upp till 5 personer. Kan bokas alla dagar i mån av plats, dock ej v.25-32.

2:a pris Fregatten
Övernattning för 2 personer i standard dubbelrum. Här ingår det eftermiddagsfika, en kvällsmåltid och frukost. Priset kan utnyttjas fram till den 31/3 2023.

Senast ändrad: 2022-10-28