Choose language
Other:
Apelviken

Tävla & vinn övernattning!

Vad vore höstlovet utan en småläskig och spännande utmaning i mörkret? Delta i vår kattjakt och vinn en övernattning för hela familjen!

Kattjakten

Ge dig ut på en spännande bokstavsjakt i mörkret, där bara en UV-ficklampa och bra detektivförmåga kan guida dig till det kusliga svaret. Låt tassarna visa dig vägen, hitta de 10 bokstäverna och rassla om det till ett spöklikt ord. Använd UV-ficklampa för att upptäcka spåren. Har du en egen UV-ficklampa? Ta gärna med den, då det är först till kvarn på de lampor som finns att låna.

Maila sedan in det hemliga ordet senast den 9 november tillsammans med en motivering till varför din familj ska vinna en övernattning till turist@varberg.se och tävla om en övernattning hos något av våra mysiga hotell!

Varbergs Kusthotell

Vinst:
I vinsten ingår rum och frukost för en familj på 4 personer. Kan bokas söndag till fredag. Dock ej sommarperioden vecka 28-32.Instagramtävling

Ta din rysmysigaste bild från ditt besök på Rys och mys, ladda upp i ditt Instagram-flöde och tagga den med #rysochmys senast den 9 november så har du chansen att vinna en övernattning på Fästningens rum vid havet! Glöm inte att följa vårt Instagramkonto @visit_varberg för att delta i tävlingen.
Läs våra tävlingsregler här

Varbergs fästning

Vinst: Checka in familjen mitt i historien på Varbergs fästning. Hos Fästningens rum vid havet kan ni vinna en övernattning i familjerum i de mysiga gamla fästningshusen. Rum och frukost ingår för en familj upp till 6 personer. Kan bokas alla dagar, dock ej vecka 27-32.

Senast ändrad: 2021-10-20