• Start
  • / Registrera evenemang

Registrera evenemang

Evenemangskalendern som visas på visitvarberg.se inriktas på det som rör upplevelsestaden Varberg. Det som publiceras ska bidra till att skapa nya reseanledningar och locka besökare till kommunen samt attrahera varbergsbor till att ”hemestra”.

Här kan du registrera ett evenemang. För att få ett evenemang publicerat måste det följa kriterierna nedan:

Evenemanget:

- ska vara öppet för allmänheten
- ska vara relevant och intressant för turister
- ska vara en händelse utöver den dagliga verksamheten
- ska äga rum i Varbergs kommun
- ska vara ett publikt evenemang
- ska vara ett evenemang och inte en aktivitet* (se nedan)

- ska skickas in till oss via evenemangsformuläret minst två veckor före du vill att det ska publiceras och minst en månad innan evenemanget äger rum.
Ju tidigare du registrerar ditt evenemang desto bättre. Besökare går ofta in i god tid och tittar på vad som är på gång för att kunna planera sin vistelse i Varberg på bästa sätt.

Aktiviteter som vänder sig till enbart utövare (ex kurser, workshops, tipspromenader, yoga, boule, etc) kommer inte att publiceras.

Aktiviteter som är publika (ex idrottsevenemang, julmarknader, festivaler, mässor etc) kan komma att publiceras om de sker vid enstaka tillfällen.

”Konst- och kulturhistoriska visningar” publiceras under en egen flik i evenemangskalendern.

Bestämmanderätt
Näringslivs- och destinationskontoret är ansvariga för publicering i evenemangskalendern och förbehåller sig rätten att göra redaktionella urval.

Bifoga en bild
Vi publicerar inga evenemang utan bild så tänk på att ha en bra beskrivande bild klar att ladda upp innan du börjar fylla i formuläret. Bilden ska vara i liggande format (800 x 375 pixlar) och får ej innehålla någon text eftersom den ska syntolkas.

Skicka in ditt evenemang
För att synas i evenemangskalendern fyll i formuläret och följ de instruktioner som finns i länken överst i formuläret.

Senast ändrad: 2023-03-10