Choose language
Other:
Julgran

Påskaktiviteter

Vårväder, påskliljor, godisägg i glada färger vart man än vänder sig. Det kan bara betyda en sak: Påsken är här! Inför det har vi laddat upp med några tips på mysiga påskaktiviteter för hela familjen.

Stättareds 4H-gård

Under påsklovet kan du hitta på allt möjligt kul på Stättareds 4H-gård.
Följ med på en tur med häst och vagn, mata de gulliga djuren, fika i gårdscaféet. Häng med på Doris magiska resa till gårdens djur eller hitta ledtrådarna i skattjakten och lös påskharens hemliga ord!
Läs mer om påsken hos Stättareds 4H-gård Länk till annan webbplats.

Naturum Getterön

Är du nyfiken på fåglar? Följ med naturvägledare ut på en guidning för hela familjen. Kanske får ni se världens snabbaste fågel, pilgrimsfalk, eller en stor och ståtlig havsörn. Allt kan hända i fåglarnas värld. Ingen föranmälan. Fri entré.
Läs mer om påsklovsaktiviteter på Naturum Getterön Länk till annan webbplats.

Torghandel på Skärtorsdagen & Påskafton

Under påskveckan är det marknad på Varbergs torg både onsdag, torsdag och lördag! Mellan 07.00-16.00 dessa dagar kan du köpa blommor, presenter och annat gott inför påsken.
Läs mer om Varbergs torghandel Länk till annan webbplats.

Påskeld vid Rantzauklippan

Traditionsenlig påskbrasa vid Rantzauklippan på Påskafton. Lions Varberg som arrangerar påskelden ordnar även med lotteri, poängpromenad och lekar. Aktiviteter från 17.30. Brasan tänds 19.00.
Läs mer om påskelden

Gården vid bron

Den 15 april 10.00-16.00 är det påskmarknad på gården. Kom och mumsa våfflor i varmt skönt häng, gå en tipsrunda, träffa påskharen, få en ansiktsmålning och shoppa loss bland fina utställare.
Läs mer hos Gården vid bron Länk till annan webbplats.

Kungsäter

Den 9 april 10.00-15.00 är det påsk på torpet och ladan i Kungsäter.
Det finns fika och försäljning av smått och gott. Och kanske... har påskharen varit där och gömt lite godsaker.
Läs mer om påsk på torpet Länk till annan webbplats.

Destination Apelviken

För dig som bor hos Destination Apelviken i påsk så finns det massor med påskiga aktiviteter för familjen att ta del av. Programmet för veckan bjuder på allt från äggmålning till äggjakt, påskbingo och påskkamp på stranden!
Läs hela programmet hos Destination Apelviken Länk till annan webbplats.

Åkulla Outdoor Resort

Under påskveckan hos Åkulla Outdoor Resort kan du skogsvandra, ta en "skräponad" i bokskogen, rida på islandshästar, paddla kanot, cykla MTB i deras pumptrack eller i skogen, testa på orientering med FK Friskus och mysa i vedeldad bastu med dopp i Yasjön.
Läs om påsken hos Åkulla Outdoor Resort Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2022-04-05