Nyhetsbrev

Vill du ha tips om vilka aktiviteter och evenemang som hålls i Varberg? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet Visit Varberg skickas ut två gånger i månaden och innehåller tips på evenemang, aktiviteter och nyheter som kan vara intressant för dig som besöker Varberg.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter


Hantering av dina personuppgifter

Dina personuppgifter samlas in av Näringslivs- och destinationskontoret i Varbergs kommun. Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig, och dem kan du kontakta på ks@varberg.se eller 0340 - 880 00.

Vi delar inte dina personuppgifter med någon tredje part men vårt personuppgiftsbiträde Paloma har tillgång till dina uppgifter.
Samtycket gäller tillsvidare eller tills det att du själv vill dra tillbaka detta.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på telefon 0340-69 71 94 eller via e-post: karin.malmsten@varberg.se
Du har rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Därför behöver vi ha både ditt namn och mailadress för att kunna hitta dina uppgifter om du väljer att kontakta oss. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Om du vill återkalla ditt samtycke kan du kontakta oss enligt uppgifterna nedanför.

Kontakt

Näringslivs- och destinationskontoret, Varbergs kommun
Besöksadress: Västra Vallgatan 39, 432 41 Varberg
Telefon: 0340-868 00
E-post: turist@varberg.se
Org.nr: 212000-1249

Senast ändrad: 2023-04-21