Choose language
Other:

Långtorsdag

Upplev ett havsnära 900 meter långt upplevelsestråk genom centrala Varberg där tusentals besökare vimlar omkring och shoppar, hänger på uteserveringarna, tittar på folk, äter på restaurang, lyssnar på musik, badar på Barnens Badstrand och mycket mer.

I sommar hålls som vanligt sju stycken långtorsdagar, med premiär torsdag 27 juni, och avslutning torsdagen den 8 augusti. Butiker i centrala stan håller kvällsöppet.

Nytt för i år:

  • Beachlounge på torget

På torget byggs det upp en beachlounge med äkta sand, och hängmattor att ligga och softa i.

  • Lounge-DJ

Vår DJ kommer spela skön musik ut över torget från balkongen på Varbergs Stadshotell.

  • Food trucks på torget

I år gör vi en extra satsning med att etablera flera Food-Trucks på torget (Sveriges tredje största!)

  • Prova-på-aktiviteter-på-torget – gratis!

Flera gratis prova-på-sporter kommer finnas på torget, bl a handboll, innebandy och fotboll.

Torgaktiviteterna har öppet kl. 15.00 – 21.00.

För de mindre barnen så kommer det att finnas ett mindre tivoli på Badhusplatsen (obs ej den 6/7 och den 20/7), i direkt anslutning till Barnens Badstrand. Så packa badkläderna!

Det kommer även finnas hoppborgar utanför Gallerian och aktiviteter varje långtorsdag inuti Gallerian i samarbete med Varberg för Liv.

Flera andra aktiviteter kommer att ske på torget under långtorsdagarna, bl a utomhusbio 10/8, med visning av flera filmer i ett samarbete mellan Bio Capitol och Doc Lounge.

Följ VisitVarberg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Facebook och håll dig uppdaterad med det senaste som händer!

Långtorsdagarna görs i samarbete mellan:
Gallerian Varberg, Maleryd Fastigheter, Lindebergs Fastigheter, Fortinova, Varbergs Fastighets AB, Derome Förvaltning, Rydholms Fastigheter, Martinssons Fastigheter, Varberg Handel, Varbergs Stadshotell och Asia Spa, Varbergs Sparbank, Varbergs Krögarförening och Varbergs kommun.

Senast ändrad: 2019-05-28