Sova

Efter en dag med vinteraktiviteter kan det vara lite extra skönt att krypa upp i en varm och skön hotellsäng! Nedan hittar ni Varbergs bästa sportlovserbjudanden på boende under er vistelse. Sidan fylls på med sportlovserbjudanden löpande fram till sportlovet.

Destination Apelviken

Ett osedvanligt mysigt familjepaket alldeles lagom till sportlovet. Tid att umgås. Tid att komma nära. Vara ute. Gosa inne. Entré till äventyrsbadet Pingvinen och Kallbadhuset ingår. Jaccuzzi i mån av plats. Och på lördag blir det burgarkväll på Nisses.

Boka via Paket | apelviken Länk till annan webbplats.

Fästningens rum vid havet

Välkommen att checka in mitt i historien på Varbergs fästning. Upplev den spännande fästningsmiljön och den magiska utsikten över havet. Alldeles nedanför fästningen ligger den vackra strandpromenaden och här finns uppfriskande kalla bad i havet. Vid riktigt kallt väder fryser vallgraven kring fästningen och bjuder på en fin skridskoupplevelse. Upplev mer av Varbergs fästning och dess historia på muséet och träffa den berömda Bockstensmannen. Boka minst 2 nätter och få Kustlovsrabatt.

I din Kustlovsbokning ingår:

Övernattning på Varbergs fästning, frukostbuffé och entré till Hallands Kulturhistoriska Museum.

Boka gärna till vårt Badpaket med kallbad och bastu på Kallbadhuset. Mer information om hur du kan fira sportlov i Varberg och Fästningens rum vid havet hittar du här. Länk till annan webbplats.

Åkulla Outdoor Resort

Sportlovspaket

Lov är till för familjen, roliga aktiviteter men också för en stunds återhämtning. Ett stenkast från oss finns en härlig vintersportanläggning. Åkulla skidspår drivs och underhålls av föreningen Åkulla Skidallians. Här finns fina skidspår med tillverkad snö så fort kylan har kommit. Upp till 3,2km belysta dubbelspår i lagom kuperad terräng. För de mindre finns en stor pulkabacke, en snölekplats med karusell och avskilda skidspår för nybörjare.

I paketet ingår:

Övernattning i naturnära miljö, fredag-söndag. Bo 2 nätter, betala för 1!

I priset ingår:

  • 2 x övernattning Åkulla sporthotell
  • 2 x Frukostbuffé
  • 2 x Tvårättersmiddag
  • Dagskort Åkulla skidspår under hela vistelsen
  • Vedeldad sjöbastu 1 tim
  • Mörkervandring och reflexjakt
  • Vandringskarta
  • Sen utcheckning söndag kl.13

Bokas via förfrågan till info@akullaresort.se eller på telefon 0340- 835 00.

Läs mer: www.akullaresort.se/paket Länk till annan webbplats.

Varbergs Kusthotell

Ta med familjen på en avkopplande hotellvistelse på sportlovet. Här varvas varma stunder och avkoppling på spa, med fantastiska naturupplevelser längs med havet och träning i vårt gym och gemensamma träningspass.

Vågar ni er ner till bryggan för ett dopp i havet? Efter havsbad väntar bastuvärmen i det intilliggande kallbadhuset.

På hotellet kopplar ni av och umgås i mysig atmosfär. När mörkret lagt sig avnjuter ni en trerätters supé och efter en god natts sömn väntar en lyxig frukostbuffé, med allt från äggröra och gröt till croissanter, färsk frukt och pannkakor.

Paketet är bokningsbart: 11-15 februari och 18-22 februari 2024.

Boka via https://varbergskusthotell.se/spa/sportlov Länk till annan webbplats.

Tips för barn

Under lovet kan du också köpa speciella behandlingar anpassade för barn/ungdomar 8-16 år Länk till annan webbplats..
Söndag-torsdag erbjuds också Spa-studio. Åldersgräns 12 år. Läs här. Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2024-02-08