Julmarknader

Kom i extra julstämning genom att besöka Varbergs mysiga julmarknader. Passa på att handla delikatesser, lokala hantverk, julblommor och annat som hör julen till. Njut av fin natur, julmusik och god fika i stämningsfulla miljöer.

Här kan du gå på julmarknad:

Advent på Varbergs fästning

Lördag 26 november - söndag 27 november kl.11.00-16.00
Stämningsfull marknad på fästningen. Försäljare fyller valven och rummen under vallarna med sina marknadsstånd. Duktiga slöjdare och konsthantverkare visar sina tekniker och i Eskils källare bjuds det på julmusik. Museet och kaféet har öppet som vanligt.
Läs mer om Advent på Varbergs fästning här Länk till annan webbplats.

Hantverksmarknad på Naturum

Lördag 19 november – Söndag 20 november kl 10.00-16.00
På naturums mysiga julmarknad hittar du hantverk och design samt mat och dryck från lokala producenter och konsthantverkare. Kom och njut av den vackra vinternaturen vid naturum. Spana efter magnifika havsörnar på reservatet, titta in butiken eller ta en julfika i kaféet. Fri entré.
Läs mer om Hantverksmarknad på Naturum här Länk till annan webbplats.

Tomtar i en släde

UF-marknad och Jul på Öströö Fårfarm

Söndag 4 december kl.11-16
Andra advent arrangeras en julmarknad på mysiga Öströö Fårfarm med fokus på olika UF-företag som säljer sina produkter.

Söndag 18 december kl.11-16
Fjärde advent bjuds det in till "Jul på Öströö Fårfarm". Fåren har fått julpyntat & Julmusiken sveper över gården. Det utlovas massor av julstämning och aktiviteter som "ta årets julbild", turer med häst och vagn och träffa tomten. Endast egen försäljning, inga externa utställare. Det kommer även grillas goda Öströö-hamburgare och bjudas på annat smått och gott.
Läs mer om Jul på Öströö Fårfarm här Länk till annan webbplats.

Julmarknad på Warberg Tomateria

Lördag 19 november och lördag 3 december kl.09.00-14-00
Warbergs Tomateria anordnar Julmarknad fylld med utställare, julblommor, dörrkransar, juliga godsaker, smakprover med mera. Ta en julfika med familjen i caféet, handla godsaker och hantverk från utställarna eller unna dig något från gårdsbutiken.
Läs mer om Julmarknad på Warberg Tomateria här Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2022-12-02