Juliga smaker

Mat och dryck hör julen till! Varbergs krogar erbjuder såväl traditionella julbord som julmat i modernare tappningar. Till detta kommer julinspirerade kvällsmenyer, luncher och bruncher. Något för alla smaker. Passa på att samla kollegorna, vännerna eller njut av en stämningsfull måltid med familjen.

Här kan du boka julbord/julinspirerade måltider:

Societen

Societén har sedan 1991 erbjudit en härlig julstämning för alla sinnen. Det skall dofta, smaka, låta, se ut som och kännas som jul. Här erbjuds ett traditionellt julbord med mycket producerat i det egna köket och med lokala råvaror efter tillgång. Det går även att köpa julkassar (take away)
Läs mer och boka Societéns julbord här Länk till annan webbplats.

Fästningsterrassen

Fästningsterrassen erbjuder julbord i trevlig och lugn miljö, endast 60 platser. Utöver de traditionella rätterna har man även kryddad julbordet med sina egna hemlagade favoriträtter.
Läs mer och boka Fästningsterrassens julbord här Länk till annan webbplats.

Hotell Gästis

I lobbyn på Hotell Gästis brinner en brasa och det pyntas med glitter och levande ljus i varje hörn. Vill du känna julstämningen här i år kan du komma och njuta av en julinspirerade 5-rättersmiddag.
Läs mer och boka Hotell Gästis julinspirerade middag här Länk till annan webbplats.

Havanna

Hotell Havanna erbjuder ett klassisk julbord med fokus på traditionella smaker, men med lite nytänkande inslag här och där. Glögg bjuds på vid ankomst och det stora dessertbord är extra populärt.
Läs mer och boka Havannas julbord här Länk till annan webbplats.

Joels Brygga

Fisk & Skaldjursinspirerat julbord. Här lagas allt från grunden; man röker, gravar syltar och bakar. Självklart finns köttbullar och prinskorvar med.
Läs mer och boka Joel Bryggas julbord här Länk till annan webbplats.

Solviken

Solviken erbjuder ett sittande julbord där alla läckerheter serveras vid bordet. Klassiska smaker blandas med ett och annat nytänk.
Läs mer och boka Solvikens julbord här Länk till annan webbplats.

Spiseriet

Med det traditionella julbordet i tankarna låter Spiseriet fantasin sväva iväg och skapar en härlig julmiddag. Här blandas tradition med modern inspiration.Här bjuds man till en sittande julmiddag i 5 ”turer” som upplevs & avnjutes tillsammans med vänner runt bordet.
Läs mer och boka Spiseriets julmiddag här Länk till annan webbplats.

Västerports kök

Hos Västerports kök i hamnen serveras julbord med både klassiker och nya recept, med smaker från Halland och det kalla Västerhavet. Jultallrikar går även att beställa som take away.
Läs mer och boka Västerports köks julbord här Länk till annan webbplats.

Varbergs Kusthotell

Njut av Kusthotellets julsupé i en varm och mysig miljö, här knastrar elden i den öppna spisen och doften av gran ger en alldeles särskild känsla. Kvällen startar med värmande glögg och fortsätter med förrätt och varmrätt som flirtar med julens smaker. Därefter väntar ett gediget dessertbord.
Läs mer och boka Varbergs Kusthotells julsupé här Länk till annan webbplats.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Söndagarna i advent får Varbergs Stadshotell & Asia Spas omtyckta brunch lite extra juliga inslag. Samla vännerna kring en avslappnad måltid i stämningsfull miljö.
Läs mer och boka Varbergs Stadshotell & Asia Spas brunch här Länk till annan webbplats.

Verket

Vill ni ha en fest eller tillställning kring jul? Verket erbjuder en julinspirerad buffé för bokning av minst 35 personer. Ni få Verket helt för er själva, blir uppassade, serverade god mat och ni har en härlig kväll.
Läs mer och boka Verkets julinspirerade buffé här Länk till annan webbplats.

Hattaviken

Hattavikens populära jultallrik serveras lunchtid. På fredags- och lördagskvällar bjuds det på klassiskt julbord med en och annan överraskning. För sällskap på minst 20 personer går det även bra att boka en annan dag.
Läs mer och boka Hattavikens jultallrik/julbord här Länk till annan webbplats.

Åkulla Outdoor Resort

Åkulla Outdoor Resort bjuder in till Christmas Sharing - det moderna julbordet. Ett viltinspirerande julbord där alla runt bordet delar på maten som serveras. Ett spännande matkoncept som bygger på en gemensam matupplevelse. Med sharing bidrar du även till minskat matsvinn. Bokningsbart för minimum 4 personer, tisdag-fredag 23/11-16/12.
Läs mer och boka Åkulla Outdoor Resorts Christmas Sharing här Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2022-11-08