Juliga smaker

Mat och dryck hör julen till! Varbergs krogar erbjuder såväl traditionella julbord som julmat i modernare tappningar. Till detta kommer julinspirerade kvällsmenyer, luncher och bruncher. Något för alla smaker. Passa på att samla kollegorna, vännerna eller njut av en stämningsfull måltid med familjen.

Här kan du boka julbord/julinspirerade måltider:

Grappas julsupé

Grappa erbjuder julsupé mellan 23 november - 22 december. Läs mer vad som ingår i supén på Grappas webbplats Länk till annan webbplats..

Fästningsterrassen

Fästningsterrassen erbjuder julbord i trevlig och lugn miljö, endast 60 platser. Utöver de traditionella rätterna har man även kryddad julbordet med sina egna hemlagade favoriträtter.
Läs mer och boka Fästningsterrassens julbord här Länk till annan webbplats.

Hattaviken

Hattavikens populära jultallrik serveras lunchtid mellan den 27 november till 22 december. För sällskap på minst 20 personer går det även bra att boka Julkväll på Hattaviken.
Läs mer och boka julmat på Hattaviken. Länk till annan webbplats.

Havanna

Hotell Havanna erbjuder ett klassisk julbord med fokus på traditionella smaker, men med lite nytänkande inslag här och där. Glögg bjuds på vid ankomst och det stora dessertbord är extra populärt.
Läs mer och boka Havannas julbord här Länk till annan webbplats.

Joels Brygga

Vill ni äta julbord men är lite trött på det klassiska svenska julbordet? Kom till Joels Brygga för en upplevelse ni sent kommer glömma! Upplev vårt julbord, som erbjuder en mängd utsökt julmat med stort fokus på havets läckerheter. Såklart har vi klassikerna såsom köttbullar, julskinka och Janssons frestelse men här finns även alternativ.
Läs mer och boka Joel Bryggas julbord här Länk till annan webbplats.

Monique

Under decmber kan du njuta av Vinter på Monique.
14, 15 och 16 december kan du boka bord och njuta av 3 sorters sill, 3st canapéer med fisk och skaldjur, välj mellan 3 varmrätter. Det finns också dessertbord och dryckespaket att välja till.

22 december bjuds det på julmingel från kl 16.

På nyårsafton erbjuds en 3-rätters nyårsmeny för avhämtning.

Boka på boka@moniqueapelviken.se

Oscars

Under tre helger i december erbjuder Oscars på klassiskt julbord. Kolugnsgrillen kommer också att vara med på ett hörn.

Mer information om julbord på Oscars hittar du här. Länk till annan webbplats.

Societen

Societén har sedan 1991 erbjudit en härlig julstämning för alla sinnen. Det skall dofta, smaka, låta, se ut som och kännas som jul. Här erbjuds ett traditionellt julbord med mycket producerat i det egna köket och med lokala råvaror efter tillgång. Det går även att köpa julkassar (take away)
Läs mer och boka Societéns julbord här Länk till annan webbplats.

Solviken

Solviken erbjuder ett sittande julbord där alla läckerheter serveras vid bordet. Klassiska smaker blandas med ett och annat nytänk.
Läs mer och boka Solvikens julbord här Länk till annan webbplats.

Spiseriet

Med det traditionella julbordet i våra tankar låter vi fantasin sväva iväg och skapar Spiseriets Julmiddag 2023. Här blandas tradition med modern inspiration.
Läs mer och boka Spiseriets julmiddag här Länk till annan webbplats.

Varbergs Kusthotell

Njut av Kusthotellets klassiska julbord som serveras mellan den 23 november till den 21 december. Kvällen börjar med värmande glögg och fortsätter med ett gediget julbord där klassiska smaker möter kockens specialiteter och mat och dryck blir till upplevelser att minnas.
Läs mer och boka Varbergs Kusthotells julbord här Länk till annan webbplats.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Från slutet av november och fram till jul är du välkommen in för att avnjuta ett klassiskt julbord i vår stämningsfulla restaurang. Som alltid är det mesta av maten tillagad från grunden av våra kockar och det bjuds på både älskade klassiker och spännande nytillskott. Självklart finns det även vegetariska alternativ.
Läs mer och boka Varbergs Stadshotell & Asia Spas julbord här Länk till annan webbplats.

Verket

Vill ni ha en fest eller tillställning hos oss kring jul? Vi erbjuder en julinspirerad buffé. Ni få Verket helt för er själva, vi passar upp på er, serverar god mat och ni har en härlig kväll. Priset gäller vid bokning av minst 35 personer
Läs mer och boka Verkets julinspirerade buffé här Länk till annan webbplats.

Väröbacka värdshus

På Väröbacka värdshus serveras julbord med livemusik 2/12, 9/12 och 16/12.
Läs mer på Väröbacka värdshus hemsida. Länk till annan webbplats.

Västerports kök

Hos Västerports kök i hamnen serveras julbord med både klassiker och nya recept, med smaker från Halland och det kalla Västerhavet. Jultallrikar går även att beställa som take away.
Läs mer och boka Västerports köks julbord här Länk till annan webbplats.

Åkulla Outdoor Resort

Åkulla Outdoor Resort bjuder in till Christmas Sharing. Kvällen börjar med glöggmingel på terrassen, där möts ni av sprakande eldkorgar och varm julig dryck. Därefter välkomnas ni in i vår vackert julpyntande restaurang. Här knastrar elden i den öppna spisen och doften av gran ger en alldeles julig känsla. När ni satt er till bords serveras en julmiddag som är tillagad från grunden med inspiration av den traditionella svenska julmaten. Middagen börjar med kalla julrätter som avlöses av de varma rätterna och avlutas med en hemgjord julig dessert. Kvällen avrundas med ett litet gottebord med julgodis och kaffe.

Läs mer och boka Åkulla Outdoor Resorts Christmas Sharing här Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2023-11-14