Boende Jul och Nyår

Unna dig en julig övernattning i en stämningsfull miljö. Vad kan passa bättre efter en dags julshopping eller i samband med en mysig julmiddag eller nyårsfirandet? Det svåra blir att välja bland alla sköna hotell! Nedan kan du ta del av Varbergs bästa erbjudanden av boendepaket för jul- och nyår.

Varbergs Kusthotell

Checka in 52 steg från havet och kliv in i en atmosfär av fridfull julstämning. Här knastrar elden i den öppna spisen och doften av gran ger en alldeles särskild känsla. 

Välj mellan tre olika paket:

 • Julpaketet - Kvällen startar med värmande glögg och fortsätter med förrätt och varmrätt som flirtar med julens smaker. Därefter väntar ett gediget dessertbord. Sov sedan gott i ett av de vackra hotellrumen och vakna upp till en lyxig frukostbuffé morgonen därpå.
  Läs mer om Varbergs Kusthotells julpaket här Länk till annan webbplats.
 • Nyårspaketet - Slå på stort och fira in det nya året vid havet med ett sprakande och festligt nyårspaket. Skåla med en fördrink och njut sedan av en fyrarätters supé med passande viner. Under middagen och tolvslaget spelar fantastiska Elusive Hearts ljuva toner. Till tolvslaget bjuds det på champagne och nyårsvickning. På nyårsdagen kan du njuta av en underbar frukostbuffé som en perfekt start på det nya året.
  Läs mer om Varbergs Kusthotells Nyårspaket här Länk till annan webbplats.
 • Stora Nyårspaketet - Stanna två nätter och få en lugn start på det nya året med tid för vila och återhämtning, sköna promenader längs kustremsan och tillgång till gym inomhus och utomhus.
  Läs mer om Varbergs Kusthotells Stora Nyårspaket här Länk till annan webbplats.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Checka in på Varbergs Stadshotell & Asia Spa för lite extra julstämning i november och december. Vill du mysia lite extra i mellandagarna eller fira in det nya året med en nyårsfest utöver det vanliga? Checka in, koppla av och låt andra sköta festbestyren.

Välj mellan olika paket:

 • Erbjudanden för julmys och mellandagar - Välj mellan flera olika Spapaket där du kan koppla av på Asia Spa med varma bad, flera sorters bastubad och olika rum för avslappning och rekreation. För dig som bara vill spendera ett par dagar i en mysig stadskärna finns Citypaket och vill du skämma bort dig lite extra finns Firarpaketet.
 • Nyårspaketet - Checka in på nyårsafton och låt någon annan sköta festen. Paket med afternoon tea, nyårssupé, övernattning och frukost. Välj mellan paket med traditionell eller japansk nyårssupé och med eller utan Asia Spa.
 • Stora Nyårspaketet - Fira nyår ordentligt och boka in Stora Nyårspaket med två övernattningar. 

Läs mer om Varbergs Stadshotell & Asia Spas erbjudanden för jul och nyår här Länk till annan webbplats.

Åkulla Outdoor Resort

Ta med dig bästa vännerna och familjen och fira in det nya året i naturnära miljö! Åkulla Outdoor Resort ligger som en oas mitt i Åkulla Bokskogar med utsikt över vackra Yasjön.

 • Nyårspaketet -Övernatta i sporthotellet med sjöutsikt, yoga, vedeldad sjöbastu med möjlighet till kallbad i Yasjön, mys framför brasan och nattvandring med pannlampa. På kvällen serveras en trerätters middag med passande vinpaket och ett glas mousserande till tolvslaget som firas in på terrassen.

Läs mer om Åkulla Outdoor Resorts nyårspaket här Länk till annan webbplats.

Se övriga boenden i Varberg här

Senast ändrad: 2022-11-25