Choose language
Other:
  • Start
  • / Information från arrangör

Information från arrangör

Kära festivalbesökare!

Med hänsyn till rådande läge tvingas vi nu att istället blicka framåt mot sommaren 2022 för Varbergs nya stora rockfest. Alla köpta biljetter till festivalen gäller automatiskt för det nya datumet 2022, du som biljettköpare behöver inte göra någonting.

För den som önskar kommer köpt biljett att kunna återlösas fram till den 1 juni 2021. Självklart hoppas vi att så många som möjligt väljer att fortsätta behålla sin biljett till 2022 och får uppleva den fantastiska festivalupplevelse som vi har planerad för er. För mer information hänvisar vi till Ticksters kundservice (support@tickster.com eller 0771-47 70 70).

Till sist vill vi understryka hur tråkigt det känns att meddela detta beslut och hur mycket vi har längtat till att få välkomna alla till Varbergs nya rockfestival. Tillsammans får vi alla hålla ut ett litet tag till och längta ännu mer till Varberg, sommar och oförglömliga festivalminnen!

Vänligen,
Festivalledningen

Vid övriga frågor är ni välkomna att kontakta oss på www.rockthenightfestival.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Senast ändrad: 2021-04-13