Choose language
Other:
Yoga

Yoga

Yogan växer sig större och större i Sverige och inte minst i Varberg där kurorten alltid haft välmåendet i centrum. Här finns yoga för den som vill ha en avslappnad stund, vill svettas ordentligt eller till och med vara lite äventyrlig!

Raja for You - Yoga Varberg

I studion på Järngatan 10 i Varberg kan du prova på alla möjliga former av yoga hathayoga, gravidyoga, iyengayoga, poweryoga, mamma-baby, muskelharmoni och pilates. Raja for you hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kajplats Balans

På Kajplats Balans kan du prova på Hatha, vinyasa, hot, bikram, ashtanga, global, softflow, barnyoga, yin och supyoga. Det finns även möjlighet att hyra supbräda och handla yogamattor, yogakläder och tillbehör i butiken. Kajplats Balans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Himmel och Jord - Yoga Varberg

På Himmel och Jord kan du landa och känna att du duger som du är. Man behöver alls inte vara vig eller stark för att göra yoga. Genom intelligenta rörelser och rätt andning mjukar du upp stela muskler och skapar bättre energiflöde i kroppen. Himmel och jords hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mind & Body

Träning betyder mycket för kropp och själ och under livet ändras kroppen och det är viktikgt att lyssna inåt. Kanske kan du inte träna likadant som du gjort tidigare. Då får man hitta nya vägar, det är aldrig försent!

Mind & Body kör en yogaform som är en blandning av Yinyoga, Kundaliniyoga och mindfulness, det är viktigt att tillåta sin kropp att slappna av och släppa taget. Andas igenom positionerna och bara vara! Mind & Bodys hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Coastal Yoga

En mysig yogastudio på Breareds Torg bara ett stenkast från Apelviken. Kvalitativa lärare med lång erfarenhet erbjuder här olika stilar av yoga såsom yin, hatha, flow, grabbyoga, senioryoga, mjuk yoga. Under sommarmånaderna erbjuder Coastal Yoga utomhusyoga i Carl-Larssons Hage vid Subbe Fyr kl 8.30 samt 17.00 och i Kärleksparken kl 12. Mer info på Coastalyoga hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Havsnäs Yoga

På Havsnäs Yoga utövar man Ashtangayoga, Yin Yoga, Restorativ Yoga.
Pernilla som äger Havsnäs Yoga har utbildat sig hos Maria Boox, en internationellt känd ashtangayogapionär och flera andra kända lärare. Yogan ger styrka och smidighet i kroppen och lugn i sinnet.
Havsnäsyoga hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Yoga Mangalam

Yoga Mangalams kursgård är idylliskt belägen strax söder om Varberg, mitt i fantastiska Åkulla bokskogar. Här kan du gå på kurser och utbildningar i yoga, gongspel och meditation. Det anordnas också vandrings retreats i Åkulla bokskogar där du utan packning i enkel, vacker terräng får vandra och sedan återvända till en bekväm säng, bastu, yoga meditation och avslappning.
Mangalam hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sanjas Yoga

På Sanjas Yoga ges en möjlighet till reflektion och att landa och bli ett med kropp och sinne, en plats att stanna upp. Här erbjuds bland annat Dynamisk yoga där man fokuserar på flödet mellan olika rörelser, Yoga på stol, en mjuk yogaform där stolen används som stöd både i sittande och stående positioner eller individuellt anpassad yoga.
Sanjas Yogas hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad: 2022-05-20