Yoga

Yoga

Yogan växer sig allt större i Sverige och inte minst i kurorten Varberg där välmåendet alltid har stått i centrum. Här finns yoga för den som vill ha en avslappnad stund, för den som vill svettas ordentligt och för den som vill vara lite äventyrlig!

Raja for You - Yoga Varberg

I studion på Järngatan 10 i Varberg kan du prova på alla möjliga former av yoga - hathayoga, gravidyoga, iyengayoga, poweryoga, mamma-baby, muskelharmoni och pilates. Raja for you hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kajplats Balans

I studion belägen i Träslövsläges hamnområde erbjuds yoga i olika former. Traditionell yoga blandas med pass i yogagunga, flödande yoga till musik och terapeutiska klasser. Sommartid kan du yoga utomhus på brygga/pir/soldäck i både Träslövsläge, vid Fästningsbadet och i Espevik. Det erbjuds även SUP-yoga - en självklarhet för en havsnära studio i ett surfmecca!

I studions butik kan du handla yogamattor, yogakläder mm. samt hyra supbräda för en härlig tur på havet. Läs mer på Kajplats Balans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Himmel och Jord - Yoga Varberg

På Himmel och Jord kan du landa och känna att du duger som du är. Man behöver alls inte vara vig eller stark för att göra yoga. Genom intelligenta rörelser och rätt andning mjukar du upp stela muskler och skapar bättre energiflöde i kroppen. Himmel ochJjords hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Coastal Yoga

En mysig yogastudio på Breareds Torg, bara ett stenkast från Apelviken. Kvalitativa lärare med lång erfarenhet erbjuder olika stilar av yoga såsom yin, hatha, flow, grabbyoga, senioryoga och mjuk yoga. Under sommarmånaderna erbjuder Coastal Yoga utomhusyoga i Carl Larssons Hage vid Subbe Fyr och i Kärleksparken. Mer informatoin på Coastal Yoga hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Havsnäs Yoga

På Havsnäs Yoga utövar man Ashtangayoga, Yin Yoga och Restorativ Yoga.
Pernilla som äger Havsnäs Yoga har utbildat sig hos både Maria Boox, en internationellt känd ashtangayogapionär och hos flera andra kända lärare. Yogan ger styrka och smidighet i kroppen och lugn i sinnet.
Havsnäsyoga hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Yoga Mangalam

Yoga Mangalams kursgård är idylliskt belägen strax söder om Varberg, mitt i fantastiska Åkulla bokskogar. Här kan du gå på kurser och utbildningar i yoga, gongspel och meditation. Det anordnas också vandringsretreats i Åkulla bokskogar där du utan packning, i enkel och vacker terräng, får vandra för att sedan återvända till bastu, yoga meditation och avslappning.
Mangalams Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad: 2023-05-04