Choose language
Other:

Yoga

Yogan växer sig större i Sverige hela tiden och inte minst i Varberg där kurorten alltid haft välmåendet i centrum. Här finns yoga för allt ifrån den som vill ha en avslappnad stund till den som vill svettas ordentligt eller till och med vara lite äventyrlig!

Raja for You - Yoga Varberg

I all yogaträning fokuserar man på andetaget och tar hjälp av det in och ur ställningarna, yoga betyder att förena kropp och själ, att vara i ställningar och kontrollera andningen. I studion på Järngatan 10 i Varberg kan du prova på alla möjliga former av yoga hathayoga, gravidyoga,iyengayoga, poweryoga, mamma-baby, muskelharmoni och pilates.

Raja for you hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kajplats Balans

Yogastudio i Träslövsläge, Varberg. Butik med yogamattor, yogakläder och props. Här kan man prova på allt ifrån Hatha, vinyasa, hot, bikram, ashtanga, global, softflow, barnyoga, yin, supyoga. Det finns även möjlighet att hyra supbräda. För mer info och inspiration kika in på hemsidan.

Kajplats Balans hemsidalänk till annan webbplats

Juice o Yoga

Juice, Smoothie och Yoga i Kärleksparken, Varberg. Den lilla juicevagnen kommer på plats när solens strålar värmer upp Kärleksparken. För info om öppethållande och program håll koll på Juice o Yogas facebook.

Juice o Yoga facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Himmel och jord -Yoga Varberg

På Himmel och Jord kan du landa och känna att du duger som du är. Man behöver alls inte vara vig eller stark för att göra yoga. Genom intelligenta rörelser och rätt andning mjukar du upp stela muskler och skapar bättre energiflöde i kroppen.

Himmel och jord hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Yoga Varberg

YOGAHAPPENINGS PÅ BÄSTKUSTEN

YogaVarberg brinner för att föra människor samman i yogans tecken. Med ett utbrett nätverk bland stjärnlärare och yogaintresserade runt om i landet skapas kvalitets event där det personliga värdskapet är en viktig del.

Yoga Varberg hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2018-03-29