Choose language
Other:

Varbergs Skateboardarena

Skateboardarenan sträcker ut sig över en ca 1 700 kvadratmeter stor yta bredvid idrottshallen i Breared. Den slätpolerade betongen är uppdelad i fem sektioner: En stor pool, en minibowl, en snake-run, en street-del med trappor och räcken och en nybörjarvänlig platt yta.

Varbergs skateboardarena från ovan

Detaljer i och kring parken har hämtat inspiration från Varbergs historia med stenindustrin och fästningens arkitektur. De klassiska poolkanterna av betong blandas med stål och handborrad granit för en minst sagt unik look. Svarta och gröna partier ger den grå betongen liv – och mellan två av sektionerna står en mäktig mur av sten redo för den som vågar sig högst upp. Granitpelare avgränsar även parken mot cykelbanan.

Här hittar du mer om vad som händer i Varbergs Skateboardklubb och allt som rör skateboard i Varberg: www.skatevarberg.se Länk till annan webbplats.

Varbergs Skateboardarena är ett samarbete mellan skateföreningarna Varberg Skateboardklubb Länk till annan webbplats. och Ufo2000 och har finansierats av Varbergs Sparbanksstiftelse.

Varbergs Skateboardarena
Klapperstensgatan 3
432 38 Varberg

E-post:
varbergsskateboardklubb@gmail.com

Senast ändrad: 2021-05-19