Dölj meddelandet
Vi måste alla hjälpas åt att minska smittspridningen av covid-19. Här hittar du de råd och rekommendationer som gäller för besökare.
Läs mer
Choose language
Other:
Rida

Turridning

En tur på hästryggen kan vara spännande för både nybörjare och vana ryttare. Det finns ingen generell åldersgräns utan det varierar mellan arrangörerna. Besök de respektive arrangörernas hemsidor för att se de olika utbuden och åldersgränserna.

Åsens Gård - Veddige

På Åsens Gård i Veddige huserar familjen Sandström med islandshästar, höns och katter. Åsens gård erbjuder ridskola, turridning och ridläger. I verksamheten finns tio islandshästar.

Hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anettes Tölteria

Här rider man på marker med stora chanser att se skogens rika djurliv såsom rådjur och älg. Hos Anette finns en naturhinderbana, härliga galoppängar och ridning i paddock.

Hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vindhästar

Här kan man prova på turridning, bland annat turen till Asmunds källa. Turen går till Asmunds källa, en gammal, från början, hednisk offerkälla med spännande historia.

Hemsida.länk till annan webbplats

Varbergs Ridskola

På Varbergs Ridskola finns prova på-ridning varje lördag för dig som helt enkelt vill prova på hur det är att rida på ridskola. Prova på på lördagar passar bäst för dig som inte är så rutinerad eller som mest vill testa hur det känns att rida.

Hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Korndals Gård

På Korndals Gård kan du boka en tur på någon av de snälla hästar som tar er ut på tur. Någon går brevid så detta är en aktivitet som passar bra för flera barn eller barn och vuxen tillsammans.

Hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stenlid Häst & Hälsa

På Stenlid Häst & Hälsa erbjudes man både guidade turer med stopp vid mysiga sjöar eller så rider man ut själv med kartan som sällskap. Här skräddarsys eran vistelse efter önskemål och ridvana.

Hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Växtkraft

På Växtkraft kan du klappa hästar, mata hönor eller bara koppla av i trädgården. Gå på ponnypromenad på den fina promenadstigen, eller ta en ponnytur med vagn i naturskön miljö. Boka på telefonnummer 070 - 592 88 78.

www.vaxtkraft.orglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

BELLEN Häst & Ponny

Ridskolan ligger naturskönt på landet strax utanför Tvååkers samhälle. Gården heter ju Store Sten och en riktigt stor sten finns precis brevid stallet. Här bedriver man ridskola.

Hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2021-04-09