Choose language
Other:

Tur längs Dagsåsvägen

Semester, ledighet, frånvaro av måsten... och en tur längs Dagsåsvägen, en av Hallands vackraste vägar!

Stanna till vid de mysiga besöksmålen som ringlar sig längs med vägen. Njut av NackhelleHems ljuvligt blomstrande visningsträdgård och köp med väldoftande växter hem från trädgårdsbutiken. Botanisera bland coola prylar med patina & historia hos Birgittas Retro & Antik. Boka en ridtur på Korndals Gård, mys med djur, ät och drick ute i det fria... antingen på något av gårdscaféerna eller ta med Ejas Picnic-påse och avnjut i NackhelleHems ljuvliga trädgård eller i härligt sommarvackra Åkulla Bokskog. Ta en omgång trädgårdspingis på Ejas, eller ta det lugnt med en bok och stor svalkande milkshake.

Korndals gårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Gårdscafe & butik samt ponnyridnig. Mysig butik som ligger vackert mitt ute på landet. Här säljer man gammalt och nytt såsom inredning, barnkläder, keramik m.m

NackhelleHemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
NackhelleHem är en liten mysig butik med inredning och växter. De säljer närodlat efter säsong och här kan man njuta av den lantliga idyllen och fina trädgården.

Birgittas Retro & Antiklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
En liten hobbyverksamhet där det säljs antikt och retro i olika former.

Ejas glasscafélänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Här kan du avnjuta glass, våfflor och fika i lummig trädgårdsservering. Alltid med smarriga gluten-, mjölk- och äggfria alternativ, vegan, raw & t.o.m glass åt hunden.

För öppettider se webbplats.

Birgitta, Anneli, Jenny och Eja-Jess

Senast ändrad: 2017-07-04