Choose language
Other:
Surf

Surfing-Sup-Kite

Surfing, kite, vind, våg eller SUP - i Varberg finns alla sorter. Vilken är du sugen på att testa? Här finns något för alla!

Fahlén Surf

Surf, kite, SUP, wind, skate, webshop och butik i Varberg. Här kan du även boka olika kurser i bland annat SUP, kite och surf.
Läs mer på Fahlénsurf.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kite.nu

Kite.nu håller i kite-kurser året runt, både för den som vill prova-på och för den som vill gå en mer avancerad kurs. Instruktörer är certifierade inom antingen IKO eller KSA. Detta innebär att du får en säker kurs samt ett certifikat på dina kunskaper efteråt.
Läs mer på Kite.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Surfers center

Surfers Center i Varberg är mötesplatsen för all surfing och vattensport. Här möts den förväntasfulla nybörjaren och den havssaltrimmade teamridern, båda med samma blick och längtan till havet och stranden. På Surfers Center kan man hyra all utrustning. Här finns surfskolor för våg-, vind- och kitesurfing.
Läs mer på Surfers.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Surfskolan.se

Surfskolan är baserade i Varberg men är både nationellt och internationellt etablerade. Surfskolan kör specialanpassade kurser inom kite, SUP och vågsurfing. Med internationellt erfarna och utbildade instruktörer, som andas och lever för surfingen dygnet runt, kan du känna dig säker på att få uppleva surfing på riktigt.
Läs mer på Surfskolan.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

KITEKALLE

KITEKALLE driver certifierade kiteskolor i Göteborg, Varberg, Halmstad, Ugglarp, Falkenberg, Mellbystrand och på Öland. Hos de här erfarna instruktörerna kan du lära dig surf, kitesurfing, SUP och den lite annorlunda motionsformen SUP Yoga där det verkligen gäller att ha balansen på sin sida.
Läs mer på Kitekalle.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Supcoachen

Hos Supcoachen kan du utöva SUP eller gå en Supkurs prova på supyoga eller supfitness. Här vid Kallbadhuset kan du hyra utrustning såsom bräda och padel. Här kan du också boka ett SUP event kanske vill du ta företaget på en SUP-kurs? Läs mer på Supcoachens facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad: 2021-05-19