Choose language
Other:
Bild på 3 får.

Öströö Fårfarm

Gårdsbutik med lammdelikatesser, lammskinn och hantverk, café med ekologiskt prägel vackert beläget med bokskogen och beteshagar in på knuten.

På Öströö Fårfarm kan man ta del av gårdens lammsafari som är en populär tur bland både äldre och yngre. Åk traktor och vagn i den underbara naturen genom hagarna och se de spralliga lamm och de lurviga highland cattle-kossorna.

Gården har även en brännvinskällare från 1700-talet där man i en unik miljö kan bli serverad både kaffe och mat. På sommaren ska man dock passa på att ta en lunch eller fika i Café fårhagen. Där får du med dig en picknick-korg med maten och får välja ut ett mysigt bord i grönskan för att avnjuta i sällskap av fågelkvitter. Prestigefyllda White Guide har testat Öströös café och här kan du läsa deras fina ord om smörgåsarna, fikan och maten. Prestigefyllda White Guide har testat Öströös café och här kan du läsa deras fina ord om smörgåsarna, fikan och ostkakan. Länk till annan webbplats.

Glöm inte ett besök i gårdsbutikerna. Här kan du köpa med dig vackra och välgjorda hantverk av gårdens egna fårskinn, lammskinn och ull. Köttboden - en delikatessbutik mitt på gården som bara den är en upplevelse i sig.

Öströö Fårfarm
Öströö Gård
432 77 Tvååker

E-post: info@ostroofarfarm.com
Telefonnummer: 0340 - 450 36

Senast ändrad: 2022-03-15