Choose language
Other:

Korndals gård

Korndals gård är fridfullt beläget längs den vackra Dagsåsvägen. Ett besök här är en upplevelse för hela familjen. Här finns mycket för för barnfamiljen bl.a. ponnyridning, hinderbana, lek och pysselhörna i serveringen. På och runt gården finns även ett flertal djur att titta på och klappa. För er som vill ta en promenad eller cykeltur i skogen finns det gott om vägar och stigar som de kan tipsa om efter ert besök.

I den varsamt inredda butiken finns en skön mix utav nya inredningdetaljer, vintageprylar, fudge, hantverk från lokala producenter m.m. Här hittar ni unika prylar som bara producerats i liten skala.

I caféet säljs närproducerad fika ifrån Skällingebageriet samt Mrs Curlies delikatessfudge. Det finns gott om sittplatser inne i den nyrenoverade serveringen som numera ryms i det gamla fårhuset. På gården finns även uteservering där man kan välja plats efter smak och får avnjuta lugnet i natursköna Korndal.

Utöver söndagarna finns turridning för stora och små i den vackra skogen ett stenkast från gården. Här kan vuxna och barn rida ut tillsammans då personalen går med och leder en runda i skogen.

Öppettider

Söndagar och röda dagar fram till den 1 maj, därefter lördagar och söndagar 10.00-16.00

Korndal 1
Tvååker

Telefon: 073-438 87 35
info@korndal.se

Senast ändrad: 2018-07-06