Dölj meddelandet
Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands. Public notice: Due to dry weather, a fire ban has been declared in Varberg municipality. It is forbidden to barbecue or light fires of any kind outside. It is however okey to barbecue on your own property and within restaurante areas if you have extinguishers close by.
Läs mer
Choose language
Other:

Hund i Varberg

Vart ska man åka när man har hund med sig?

Ett bra tips om din hund inte är en badkruka är att ta sig till tredje vik på Getterön där det är tillåtet att ha hunden med sig både på stranden, klipporna och i vattnet. Här är det bara att plaska fritt och utanför toaletten finns en slang om du vill duscha av din hund.

En annan populär utflykt är att åka till Ejas glasscafé i Dagsås utanför Varberg där man kan beställa hundglass till sin fyrbente vän!

I broschyren Vovve i Varberg - Information till dig som är hundägarelänk till annan webbplats (pdf, 2.6 MB) kan du läsa vilka regler som gäller för dig som är hundägare.

Det finns två hundrastgårdar i Varberg; en i norr på grönområdet mellan Göteborgsvägen och Bergsgatan och en i söder på grönområdet i Breared. Dessa är nybyggda och stof gärdiga våren 2018.

Senast ändrad: 2018-08-03