Choose language
Other:
Hund

Hund i Varberg

Bada
Har du en hund som gärna badar och leker i vattnet? Då är tredje vik på Getterön perfekt - där är det nämligen tillåtet att ha hunden med sig både på stranden, klipporna och i vattnet. Låt hunden utforska och plaska fritt i den natursköna omgivningen. Utanför toaletten finns en slang för de hundar som behöver sköjas av innan de beger sig hemåt.

Glass
En annan populär utflykt är att åka till Ejas glasscafé i Dagsås utanför Varberg. Där kan du beställa både glass till dig själv och speciell hundglass till din fyrbente vän!

Hundrastgårdar
Det finns två hundrastgårdar i Varberg; en i norr på grönområdet mellan Göteborgsvägen och Bergsgatan och en i söder på grönområdet i Breared. Dessa är nybyggda och stod klara våren 2018. Perfekt för hundrar med spring i benen.

Vad gäller för hund?
I broschyren Vovve i Varberg - Information till dig som är hundägarelänk till annan webbplats (pdf, 2.6 MB) kan du läsa vilka regler som gäller för dig som är hundägare.


OBS! Tänk på att det inte är tillåtet att ha hunden på badstränder under tiden 1 maj - 31 augusti. (Med undantag för redje vik på Getterön.)

Senast ändrad: 2019-10-14