Choose language
Other:
  • Start
  • / Uppleva
  • / Hittaut - Kartor för en äventyrlig promenad

Hittaut - Kartor för en äventyrlig promenad

Samla checkpoints och gör promenaden/joggingrundan till ett äventyr. Hittaut bjuder in till att ta med kartan på promenaden, cykelturen eller löprundan för att aktivera både kropp och knopp. 

I mer än tio år har Hittaut lockat tusentals deltagare på olika orter i Sverige att ta sig ut och leta checkpoints i både stadsnära miljöer och skogsterräng.

Hittaut är en populär form av fysisk aktivitet där du med hjälp av karta letar stationer, så kallade checkpoints i din omgivning.

Det här passar alla åldrar och kan utövas både ensam och tillsammans med vänner och familj. Vissa checkpoints, är anpassade för att nås av de som exempelvis använder rullator eller kör barnvagn.

Hittaut är helt gratis och från och med 28 mars finns checkpoints i Varberg centrum. Från den 15 maj finns nya checkpoints i Torpa och 1 juli även på Getterön. 

Så funkar det

För att komma igång laddar du ner appen Hittaut i din telefon eller hämtar en karta på något av utlämningsställena, som i Varberg är Erlan Cykel och Sport, ICA Kvantum, ICA Hajen, Stora Coop, Destination Apelviken, Intersport och Team Sportia.

Här kan du läsa mer om hur hittaut fungerar Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2021-03-23