Choose language
Other:
Golf

Golf i Varberg

Varberg är en golftät kommun och här bor du i nära anslutning till första tee. Banorna erbjuder park, hed, skog, kuperad terräng och seaside. Hitta din favorit!

Golfklubbar

Varbergs GK:slänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster "Västra Banan" är känd för sina stora ondulerande (fallande) greener och den rankas som en av de bästa i landet. Den "Östra Banan", även den en 18-hålsanläggning, är Varbergs mest anrika golfbana som invigdes av Prins Bertil 1976. Banan har en kuperad terräng och vid tolfte utslaget glittrar Grimsjön nedanför.

Klosterfjordens GKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har en 18-håls bana med nio greener och ligger intill Kungsgården i Åskloster. Banan erbjuder snabba, jämna greener och är klurigare än många tror.

Harabäckens GKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har en 18-håls bana som har karaktär av park och hed. Banan är en utmanande bana för medelgolfaren samtidigt som man vill ge nybörjaren mersmak av golfsporten.

Vid Hofgårds GKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i Rolfstorp finns en varierande fullängdsbana med driving range i vacker miljö. Banan är en av de i Sverige som under längst tid sköts ekologiskt.

Pay-and-play

Blixtorp Golfbana länk till annan webbplatserbjuder en niohåls Pay & Play bana, drivingrange samt ett komplett övningsområde för bunkerträning, chippning och puttning.

Kärradals Golfbana länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfinns en korthålsbana med seasidekaraktär. Även enklare servering.

Senast ändrad: 2020-03-27