Choose language
Other:

Ästad Vingård

Från början var Ästad Vingård ett traditionellt lantbruk, men är numera prisbelönt som Nordens mest inspirerande miljö för möten och aktiviteter. Här finns allt från aktiviteter som höghöjdsbana och zipline till mysig restaurang, boende, stor vingård och en helt klart unik spa-anläggning.

Vingården

Gå en guidad tur ute på vinfältet eller kliv in i vineriet och ta del av processen då druvor omvandlas till ett vitt vin. I vinbaren kan du sjunka ner i en mjuk fåtölj och njuta av utsikten över ängarna med ett glas vin. Eller utmana dina smaksinnen med vinprovning i vinkällaren.

Sinnenas Spa

I Sinnenas spa är du omgiven av vattendrag och en naturlig och prunkande växtlighet. Anläggningen är placerad runt Kvarnbäcksdammen – en plats som för ett decennium sedan nyttjades av en kvarn – men där vattnet idag ger en helt annan typ av kraft.

Simma i en sjö av porlande källvatten, begrunda stjärnhimlen i en varm badtunna, lägg in ett vedträ i elden eller se livet under vattenytan i undervattensbastun.

Mat & boende

Alla boenden är placerade mitt i en lantlig idyll. Bäckstugorna har egensnickrade sängar, gräs på hustaken och naturen inpå knuten. I Solvillan och timmerstugan finns det plats för många, och husen är precis så rustika som det låter.

Alla boendealternativ ligger nära vingården, restaurangen, Sinnenas spa och konferensanläggningen. Restaurangen serverar både frukost, brunch, lunch och middag.

Aktiviteter

Fångarna på gården är en klassisk och rolig lagtävling när ni är några fler. Här finns också en höghöjdsbana och en zip-line där du svischar fram genom landskapet i 65 km/h. Om du hellre föredrar lugn och eftertanke så är en vandring i vackra Åkulla bokskogar att rekommendera!

Ästad Vingård 10
432 77 Tvååker

Senast ändrad: 2019-01-24