Choose language
Other:

Vinteryoga

Inled året med en upplevelse som går på djupet. Den 12-13 januari är det dags för andra årgången av YogaVarbergs vinterkonvent - "Ananda”.

människor på yogamattor under en yogaklass

"Ananda" betyder glädje eller salighet och programmet för dessa dagar bygger på att sätta ditt yttersta välmående i centrum.

Varberg som varit en kurort sen hundratals år tillbaka har många inslag av upplevelser som främjar hälsa och välmående runt om i staden. Surf, spa och yoga är några av dem och Yoga växer starkare och starkare här i kustkulturens mecka.

I snart 10 år har sommareventet YogaVarberg anordnats för att sätta Varberg på Yogakartan. Bakom detta står Jenny och Annelie med sina två verksamheter Himmel och Jord och Raja for you i grunden. Nu kör de sitt vinterkonvent för andra året i rad.

melonbitar

Under två dagar fylls kusthotellet med yogisar från hela Sverige och kan delta i allt från flödande yoga, paryoga, stillsam yoga, meditationer och föreläsningar. I vinter gästas konventet också av de två duktiga instruktörerna Milla Floryd och Anja Berg från Göteborg som kommer att bjuda på 5 klasser.

Här välkomnas alla som gillar yoga på ett eller annat sätt. Ung som gammal, nybörjare som erfarna att gå båda dagar eller bara enstaka klasser om man så vill.

Yoga betyder förening mellan kropp och själ och efter en klass är tanken att du ska känna både glädje och kärlek!

Läs mer på www.yogavarberg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2017-11-24