Choose language
Other:
Mums

Var ska vi fika?

Vad passar bättre en kylig vinterdag när vinden viner runt knutarna än en kopp kaffe och en nybakad bulle? Varberg har många mysiga och unika caféer. Testa - kanske hittar du en ny favorit!

Café Mignon

Mignon

Café Mignon och Bistro har varit funnits sedan 1935 och är ett av Varbergs äldsta caféer. Gå in och njut av en fika och passa på att titta på det vackert handmålade (och K-märkta) glastaket. Här finns en stor frukostmeny att välja från, lättare lunch och ett glas vin
eller öl.

www.cafemignon.selänk till annan webbplats 

Lilla Träslövs Finbageri

Träslövs Finbageri

Ett klassiskt och mysigt bageri där du kan slå dig ner med en kopp kaffe och en tårtbit eller kaka. Allt som säljs här bakas på gammaldagsvis med hantverksmässiga metoder.

www.lillatraslovsfinbageri.selänk till annan webbplats

 

 

Kasett - Kaffe Etc

Kassett

Mitt på gågatan i centrala Varberg hittar du Kassett - Kaffe Etc, ett ställe för alla som gillar riktigt gott kaffe. I denna unika lokal (byggd i slutet av 1700-talet) varvas café med delikatesser, kaffe & te i lösvikt, choklad, inredning och kläder med mera. Missa inte denna pärla
som omnämnts i Whiteguide café 2014, 2015, 2016 & 2017.

www.kassettvarberg.comlänk till annan webbplats

 

Veras

Veras

Veras Café är ligger några hundra meter utanför Varbergs centrala mitt. Här är det mysigt och ombonat med egenmålade stolar, hembakta kakor och bakelser - perfekt för en fika en mörk dag. Stängt på söndagar och andra helgdagar.

Veras Facebooksidalänk till annan webbplats

 

Kafé Längan

Cafe Längan

I Varbergs Fästning hittar du Kafé Längan där historiskt inspirerade bakverk blandas med nutidens trender. Här får du dig en god fika, en smarrig smörgås eller en lättare lunch. Kom och upplev en unik kafémiljö med utsikt över Kattegatt och insikt i historien!

www.kafelangan.selänk till annan webbplats

 

Gästis Kafé

Gästis Matsalar

Gästis Kafé ligger i Brunnsparken mitt i Varberg. Här kan du få både frukost, lunch och middag. Kaféet har ett trevlig utbud av kakor, bullar, smörgåsar och sallader. Pianot och sammetsfåtöljerna bidrar till en ombonad och mysig miljö.

www.hotellgastis.se/gastismatsalarlänk till annan webbplats

 

 

Senast ändrad: 2019-01-04