Choose language
Other:
Fika

Var ska vi fika?

Vad passar bättre en kylig vinterdag när vinden viner runt knutarna än en kopp kaffe och en nybakad bulle? Varberg har många mysiga och unika caféer. Testa - kanske hittar du en ny favorit!

Café Mignon

Café Mignon och Bistro har varit funnits sedan 1935 och är ett av Varbergs äldsta caféer. Gå in och njut av en fika och passa på att titta på det vackert handmålade (och K-märkta) glastaket. Här finns en stor frukostmeny att välja från, lättare lunch och ett glas vin eller öl. Läs mer på: www.cafemignon.se Länk till annan webbplats. 

Lilla Träslövs Finbageri

Ett klassiskt och mysigt bageri där du kan slå dig ner med en kopp kaffe och en tårtbit eller kaka. Allt som säljs här bakas på gammaldagsvis med hantverksmässiga metoder. Läs mer på: www.lillatraslovsfinbageri.se Länk till annan webbplats.

Kasett - Kaffe Etc

Mitt på gågatan i centrala Varberg hittar du Kassett - Kaffe Etc, ett ställe för alla som gillar riktigt gott kaffe. I denna unika lokal (byggd i slutet av 1700-talet) varvas café med delikatesser, kaffe & te i lösvikt, choklad, inredning och kläder med mera. Missa inte denna pärla
som omnämnts i Whiteguide café 2014, 2015, 2016 & 2017.
Läs mer på: www.kassettvarberg.com Länk till annan webbplats.

Kafé Längan

I Varbergs Fästning hittar du Kafé Längan där historiskt inspirerade bakverk blandas med nutidens trender. Här får du dig en god fika, en smarrig smörgås eller en lättare lunch. Kom och upplev en unik kafémiljö med utsikt över Kattegatt och insikt i historien! Läs mer på: www.kafelangan.se Länk till annan webbplats.

Gästis Kafé

Gästis Kafé ligger i Brunnsparken mitt i Varberg. Här kan du få både frukost, lunch och middag. Kaféet har ett trevlig utbud av kakor, bullar, smörgåsar och sallader. Pianot och sammetsfåtöljerna bidrar till en ombonad och mysig miljö. Läs mer på: www.hotellgastis.se/gastismatsalar Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2022-01-18