Choose language
Other:
Påskliljor

Vår i Varberg

Vårens ljus och värme får oss att vilja gå ut, men vad ska man hitta på? Här finner du 8 tips för en underbar dag i vårens tecken.

Flicka i trädgård

Besök en trädgård

Varva ner, njut av våren och se vårblommorna börja blomstra. I Varberg finns flera mysiga trädgårdar du kan besöka. Läs mer.

Minigolf

Spela minigolf

Vad passar bättre en vårdag än minigolf? Utmana kompisarna eller familjen på en rolig match minigolf på en av Varbergs minigolfbanor.

Fästningsterassen

Njut av solen på en uteservering

Bjud med vännerna för att njuta i solskenet av läskande drycker på Varbergs härliga uteserveringar. Spana på folk, ta en bit mat och få samtidigt färg på kinderna. Varbergs restauranger och uteserveringar hittar du här.

picknick

Ha picknick

Leta reda på en filt, en korg och packa lite fika för en picknick med svårslagen utsikt. Vandra upp till Fästningen eller sätt er på klipporna vid havet. Njut av solnedgången och havets horisont. För en mer vindstilla picknick finns Varbergs parker. Läs om parkerna härlänk till annan webbplats.

glass

Ät årets första glass

Med vårens värme kommer också längtan efter glass och sommar. Vilken tur att det går att smygsmaka sommaren på en av Varbergs glasscafén! Vad sägs om Tre Toppar, Kulingen eller Ejas?

skog

Ta en promenad

Vandra i skogen bland grönska, fågelkvitter och se våren slå ut i blom. Eller varför inte låta en havsbris omfamna dig på Strandpromenaden? I Varberg finns många vandringsleder och strövområden som du kan läsa mer om härlänk till annan webbplats.

Kosläpp

Var med på lamning och kosläpp

Upplev lyckan när de spralliga korna släpps ut i våren på Kosläppet i Tvååkerlänk till annan webbplats eller beskåda en lamning på Öströölänk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2019-04-24