Choose language
Other:

Vad ska vi äta?

Varberg är en kulinarisk stad som har många trevliga och välbesökta restauranger. Här kommer ett axplock genuina och annorlunda restauranger med god mat som är värda ett besök. Testa – kanske får du en ny favorit.

Happy fish

Happy Fish

Bar och restaurang på Varbergs Fästning
Happy Fish är en härlig bistro med mestadels fisk på menyn. Belägen innanför murarna på anrika Varbergs Fästning bara fem
minuters promenad från centrum är läget fantastiskt. Slå dig ner för bubbel och ostron, en hel meny eller bara kaffe och dessert. Läs mer på: www.fishnest.se Länk till annan webbplats.

John's Place

John's place

Havsnära över
öppen eld

I ett lågt väderbitet hus mitt på Apelvikens strand ligger John’s Place. Här hittar du god mat och kall öl nästan i havet. All mat lagas över öppen eld
och restaurangen är välkänd för sin meny med träkolsgrillat kött och fisk. Boka ditt bord i god tid. Här finns även John’s Place Beach – en härlig after beach. Läs mer på: www.johnsplace.nu Länk till annan webbplats.

Verket

Verket

Nyöppnat i lokaler från 1918
I den gamla ombyggd fabriken med anor från 1918 ligger den nyöppnade lunchrestaurangen Bruket. Restaurangen är belägen vid
Lassabacka handelsområde vilket de tar till sig både i menyn och inredningen. Konceptet är husmanskost med en touch av gourmet. Läs mer på: www.vbgverket.se Länk till annan webbplats.


Varbergs stadshotell

Varbergs stadshotell

Svenkt och närproducerat på hotellet
Genuint, svenskt och närproducerat är ledorden för restaurangen i Varbergs stadshotell. Inspirationen hämtas från de
fyra årstiderna och maten tillagas av råvaror som finns att tillgå för säsongen. Den smakfullt designade miljön håller hög klass liksom den välfyllda vinkällaren. Läs mer på: www.varbergsstadshotell.com/restaurang Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2019-08-01