Dölj meddelandet
Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020.
Läs mer
Choose language
Other:
Tonåringar

Tonåringens Varberg

Är du tonåring och vet inte vad du ska hitta på i Varberg? I denna lista finns aktiviteter för både fartfyllda och lugnare dagar som passar unga.

Aktiviteter för de mindre barnen kan du läsa om här.

Bruket

Bruket

Tar du med en kompis för att besöka Bruket kan du förvänta dig en riktigt rolig upplevelse. Här väljer och vrakar ni bland aktiviteter som bowling, biljard, boule och shuffleboard. När ni känner er färdiga med aktiviteterna kan ni avsluta dagen med att äta något gott på restaurangen. Läs mer.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fästningsbadet

Fästningsbadet

Fästningsbadet ligger mitt i centrum och är den perfekta platsen under en varm och solig dag. Här njuter du av sol och salta bad på badbryggan, soldäcket och hopptornet som är 3,7 meter högt. Läs mer.

Gokart

Gokart bild

Gillar du fart och fläkt? Då är Varbergs Gokartbana något för dig! Hoppa i bilen, spänn på hjälmen, gasa och utmana en vän på en match. Läs mer.

Strandhäng

Strand


Under sommarmånaderna finns det ingenting som slår Varbergs vackra stränder. Packa ner vatten och badkläder, köp en pizza, samla ihop ett gäng kompisar och bege er till havet. Här kan man vara i timmar och sola, bada, titta på surfarna, spela fotboll, läsa en bok eller bara umgås med kompisarna. Det är lika mysigt även när solen börjar gå ner och stranden blir tommare. Lägg en filt över axlarna och njut av den vackra solnedgången. Läs mer om ständerna i vår strandguide.

Surfing och SUP

Surfing bild


Närheten till havet och vågorna gör Varberg till en riktig surfingstad. Vill du testa vågorna? Boka in en kurs eller hyr utrustning och testa någon av surfingsätten på någon av våra vackra stränder. Läs mer.
Vill du hellre testa på SUP - en motionssport för hela kroppen samtidigt som det är en upplevelseaktivitet. Välj mellan öppet hav och Himleån där du får uppleva den djungelliknande Halländska miljöerna. Läs mer.

Paintball

Paintball


Sugen på att smyga mellan träden och tävla mot fienden (eller kompisarna)? Då är paintball kanske något för dig! Warbergs Paintball är en av Sveriges bästa paintballparker och här finns fina terrängbanor i utmanande och rolig skogsmiljö. Perfekt för den som vill uppleva ett annorlunda äventyr fullt med spänning. Läs mer.länk till annan webbplats

Bio

Bio


Varbergs biograf är liten men jättemysig. Här kan du koppla bort världen för några timmar och leva dig in i filmkaraktärernas liv. Köp en biljett till en riktigt bra film och mys ner dig i stolen med popcorn. Läs mer.länk till annan webbplats

BounceCamp

Bouncecamp bild


Ett besök på BounceCamp är en studsig och svettig upplevelse. I trampolinparken kan du träna på att hoppa, göra volter eller andra trix. I lokalen finns fem stycken trampoliner och en stor skumgummigrop. Perfekt för dig som är energisk och gillar att röra på sig! Läs mer.

Centralen


Centralen är mötesplatsen där unga själva kan styra innehållet. Här finns allt från café till filmskapande, replokal, danssal och livescener. Kolla in vad som händer just nu via Facebooklänk till annan webbplats eller Instagramlänk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2020-12-15