Choose language
Other:
Tonåringar

Tonåringens Varberg

Är du tonåring och vet inte vad du ska hitta på i Varberg? I denna lista finns aktiviteter för både fartfyllda och lugnare dagar som passar unga.

Fästningsbadet

Fästningsbadet


Fästningsbadet ligger mitt i centrum och är den perfekta platsen under en varm och solig dag. Här njuter du av sol och salta bad på badbryggan, soldäcket och hopptornet som är 3,7 meter högt.
Läs mer om Fästningsbadet.

Gokart

Gokart bild


Gillar du fart och fläkt? Då är Varbergs Gokartbana något för dig! Hoppa i bilen, spänn på hjälmen, gasa och utmana en vän på en match.
Läs mer om Varbergs Gokart Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Strandhäng

Strand


Under sommarmånaderna finns det ingenting som slår Varbergs vackra stränder. Packa ner vatten och badkläder, köp en pizza, samla ihop ett gäng kompisar och bege er till havet. Här kan man vara i timmar och sola, bada, titta på surfarna, spela fotboll, läsa en bok eller bara umgås med kompisarna. Det är lika mysigt även när solen börjar gå ner och stranden blir tommare. Lägg en filt över axlarna och njut av den vackra solnedgången.
Läs mer om ständerna i vår strandguide.

Surfing och SUP

Surfing bild


Närheten till havet och vågorna gör Varberg till en riktig surfingstad. Vill du testa vågorna? Boka in en kurs eller hyr utrustning och testa någon av surfingsätten på någon av våra vackra stränder.
Vill du hellre testa på SUP - en motionssport för hela kroppen samtidigt som det är en upplevelseaktivitet. Välj mellan öppet hav och Himleån där du får uppleva den djungelliknande Halländska miljöerna.
Läs mer om surfing och SUP

Paintball

Paintball


Sugen på att smyga mellan träden och tävla mot fienden (eller kompisarna)? Då är paintball kanske något för dig! Warbergs Paintball är en av Sveriges bästa paintballparker och här finns fina terrängbanor i utmanande och rolig skogsmiljö. Perfekt för den som vill uppleva ett annorlunda äventyr fullt med spänning.
Läs mer om Warbergs Paintball Park. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bio

Bio


Varbergs biograf är liten men jättemysig. Här kan du koppla bort världen för några timmar och leva dig in i filmkaraktärernas liv. Köp en biljett till en riktigt bra film och mys ner dig i stolen med popcorn.
Läs mer om Capitol Bio Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad: 2022-08-01