Dölj meddelandet
Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och visa omtanke. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19 .
Läs mer
Choose language
Other:
Regn

Regniga dagar

Det går inte att komma undan - ibland regnar det i Sverige. Tyvärr även i Varberg. Så varför inte passa på att hitta på en rolig inomhusaktivitet där du slipper naturens nyckfulla humör? Vi har gjort en lista på roliga (och torra) inomhusaktivitet med något för alla åldrar.

Varbergs Fästning och Hallands kulturhistoriska museum

Museet


Upplev historien mitt i Varberg! Varbergs Fästning byggdes på 1200-talet och är idag ett landmärke som bjuder på magnifika utsikt. I fästningen hittar du Hallands kulturhistoriska museum där du bland annat kan se utställningen om Bockstensmannen, ett lik från järnåldern, som är norra Europas mest spektakulära medeltidsfynd. Missa inte heller museets Kafé Längan där det finns allt från historiskt inspirerade som moderna bakverk. Läs merlänk till annan webbplats.

Gallerian Trädgården

Shopping

Varbergs fina galleria ligger centralt mellan torget, fästningen och stationen och har många godbitar i utbudet. Här blandas stora kända kedjor med små unika butiker vilket gör att du kan hitta både gott och blandat. Passa också på att ta en värmande fika medans du gömmer dig från regn och blåst.

Bio Capitol

Bio


Det finns nog inget som skapar så stort biosug som grå dagar fyllda med regn och blåst. Slå dig ner i den mjuka fåtöljen, greppa popcornen och se en spännande film. Under våren och hösten finns även Barnens Bio då det visas barnfilmer på dagtid för en billig peng. Läs mer.länk till annan webbplats

Bruket och Brukets lekland

Bruket


Bruket är en perfekt plats för inomhusaktiviteter – det kryllar av underhållning för stora och små. Här kan du bowla, spela biljard, shuffleboard, boule och leka i leklandet. I restaurangen hittar du riktigt god mat som serveras i en unik bruksmiljö. Läs mer. länk till annan webbplats
Missa inte heller Brukets lekland där alla barn kan busa och leka så mycket de vill. De kan klättra, åka i rutschkanor, hoppa på studsmattor, prova på att cykla eller spela basket. Läs mer.

Spa

Spa


Sedan 1800-talet har människor vallfärdat till Varberg för att njuta av kurortens avkoppling och bad. Vi har några av landets finaste spaanläggningar med spännande massagevarianter, kurbad och kroppsbehandlingar. När regnet piskar mot rutorna är det underbart att vara inne i värmen, glida ner i en varm bassäng och tänka på annat. Läs mer om våra span här.länk till annan webbplats

Kulturhuset Komedianten

Komedianten


Kulturhuset Komedianten sjuder av aktivitet – i huset finns Varbergs Stadsbibliotek, Varbergs Konsthall, Konstverkstan, Lilla Teatern och café. Här kan du fika, låna böcker, surfa, se spännande samtidskonst, utmana din kreativa sida, få rådgivning, lyssna till föreläsningar, se teaterföreställningar och uppleva konserter. Perfekt för inomhusdagar! Läs merlänk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2019-11-07