Choose language
Other:
Julgran

Julmarknader

Låt dig svepas med i julens magi med vackra julsånger, ljusklädda träd och pynt i varje hörn, doften av glögg och pepparkakor och ett och annat julklappsinköp. Här hittar du några av Varbergs alla julmarknader!

Julmarknad på Warberg Tomat 7 december

Växthusodling med gårdsbutik och eget surdegsbageri. Det kommer serveras smakprover från den egna butiken och bageriet. Cirka tjugo utställare kommer att finnas med på julmarknaden. Läs mer.

Julmarknad på Tofta Konstgalleri 7 & 8 december

Besök Tofta Konstgalleris julmarknad - en traditionell julmarknad som går i hantverkets tecken. Här finns egenhändigt gjorda produkter vilket betyder många julklappstips för den som vill hitta något som är tillverkat med hjärta och omtanke. Cafèt är öppet och på första våningen kommer det spelas levande musik, självklart blir det de traditionella julsångerna. Läs mer.

Julmarknad på Läjet 7 december

På Jul på Läjet på Joels Brygga kan ni köpa era julklappar både som hantverk, mat och dryck. Gå en historievandring med Peter Börjesson, se den härliga luciakören, musikunderhållning, träffa tomten med mera. Läs mer.

Hantverksmarknad i juletid 15 december

På denna gammaldags julmarknad finns något för alla som längtar efter julen. I marknadsvimlet hörs de klassiska julsångerna, doften av varm glögg sprider sig och i den frostnupna Himledalen syns spåren av tomten. Julmarknaden bjuder på genuint hantverk i gemytlig miljö. Det finns något för både gom och öga. Läs mer.

Senast ändrad: 2019-12-02