Dölj meddelandet
Vi måste alla hjälpas åt att minska smittspridningen av covid-19. Här hittar du de råd och rekommendationer som gäller för besökare.
Läs mer
Choose language
Other:

Gifta dig i Varberg?

Tycker du också att Varberg vore den perfekta platsen att gifta sig på?
Havet, klipporna, bokskogarna och fästningen - här finns många miljöer, lokaler och möjligheter för det perfekta bröllopet. Vi tipsar om några platser som kan passa för just eran speciella dag.

Torna Gård - en kringbygd Hallandsgård från 1860-talet

Torna Gård arrangerar allt från bröllop, fester, högtidsdagar, konfirmation, födelsedagar, festmiddagar till konferenser.
Gården ligger i Väröbacka norr om Varberg.

Telefon: 073–919 35 30
E-post: tornagard@telia.com
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rönnås Lada - romantiskt och lantligt rustikt

På Rönnås Lada får ni ett bröllop i en fantastiskt fin miljö. Bröllop, födelsedag, personalfest, dop, student och festligheter av olika slag finner sin lokal hos Rönnås Lada. Ladan ligger Tvååker söder om Varberg.

Telefon: 0703-55 24 99
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ästad Vingård - en svensk vingård i Halland

Ästad Vingård erbjuder extra allt! Vingård, restaurang, Sinnenas spa och konferens-anläggning. Här finns också äventyr för svensexan eller möhippan, kickoffen, släktträffen och kompisgänget.

Telefon: 0340-460 61
E-post: info@astadvingard.se
Hemsida Länk till annan webbplats.

Fridas - restaurangen vid havet

På Fridas hittar du strandliv med anor senda 1988. Ät en god middag, ta en öl i baren eller njut av en lunch på terassen. Här finns alla möjligheter för festliga aktiviteter så som bröllop vid havet, catering eller varför inte bara en fantastisk söndagsbrunch med familjen.

Telefon: 0340-62 33 10
E-post: info@fridas.nu
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arena Varberg - rotundan är den perfekta platsen för en bröllopsfest

Söker ni bröllopslokal på västkusten är kanske Rotundan mitt i den grönskande Nöjesparken någon för er. Rotundan är ljus och luftig, utan att kännas för stor, och lokalens flexibilitet gör att den passar lika bra för små som stora kalas. I Nöjesparken finns även en liten utomhusscen där ni har möjlighet att hålla er vigselceremoni.

Telefon: 0340-69 02 00
E-post: info@arenavarberg.se
Hemsida Länk till annan webbplats.

Hallands Kulturhistoriska Museum - Varbergs Fästning

Bröllop, fest, konferens, kickoff, dop eller barnkalas på Varbergs fästning ger en unik inramning i en historisk miljö med anor från slutet av 1200-talet. Arrangera er fest eller konferens i slottets källarvalv eller stora sal.

Telefon: 0340–828 30
E-post:info@museumhalland.se
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa - mitt i centrala Varberg

Spegelsalen ligger i den K-märkta delen utav hotellet, det är en storslagen och fantastisk lokal där du känner vingslagen från förra sekelskiftet. I spegelsalen passar det utmärkt att lägga sin konferens för den lite större gruppen eller för festligare tillfällen som ett bröllop eller kickoff.

Telefon: 0340-69 01 00
E-post: info@varbergsstadshotell.com
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varbergs Kusthotell - klassiskt kusthotell 52 steg från havet

Havet, stranden och en fantastisk inomhusmiljö ger alla förutsättningar för en oförglömlig dag. Prata med hotellet för tips om vackra vigselplatser i omgivningen.

Telefon: 0340-62 98 00
E-post: varbergskusthotell@comwell.
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Societén - mitt i Varberg sedan 1883

Varje bröllop är unikt och på Societén kan ni hitta den där extra känsla som gör bröllopet lyxigare och oförglömligt. Societén som huset kallas i folkmun var från början avsedd som klubb för välbärgade personer som besökte kurorten Varberg. Sedan 1980 har huset förklarats som byggnadsminnesmärkt. Här kan man även boka in event för både företagsgrupper och privata sällskap.

Telefon: 0340-676500
E-post: info@societen.se
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Café Stegared - beläget i en gammal ladugård i Åkullas bokskogar

Café Stegared är ett unikt ställe på vägen mot Åkulla. Beläget i en vacker miljö med underbara gamla byggnader och ett stall som gjorts om till bröllopslokal. Beläget söder om Varberg.

Telefon: 070-545 68
Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kärramosse Gård - vackert beläget i Grimeton skog

Stenladan är en underbar plats för bröllopsfesten. Den rustika inredningen bryter fint med den festliga dukningen och den stora öppna spisen bidrar till en riktigt magisk upplevelse för alla. De tjocka stenväggarna och djupa fönstersmygarna med utsikt över våtmarken och fårhagen bidrar till den genuina lantliga upplevelsen.
Det finns också möjlighet att få åka häst och vagn till stenladan där gästerna väntar! Här kan man också kan också vigas i naturen - med vigselförättare.

Telefon: 0709-31 26 94
0702-98 82 53
E-post: gillcroona@gmail.com
christina.josefsson54@gmail.com
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad: 2019-11-06