Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Varbergs Riksteaterförening presenterar - UNDER är jag BAR
Två kvinnor som står i ett landskap med grönt gräs och en midsommarstång.

Varbergs Riksteaterförening presenterar - UNDER är jag BAR

 

Infotaintment om de nedre regionerna av och med Charlotte Lindmark & Mia Westin. En genial, hyperrolig, gripande och viktig show som går rakt in i hjärtat på ung som gammal!
Våtmarksforskarna Mia och Charlotte är på exkursion bland ängsmarker och minerad terräng. Tillsammans med experter och entusiaster bjuder de in publiken till sina fältstudier för att reda ut frågor som: Hur mår vaginan i dagens samhälle? Vad ska den heta? Vad ska den användas till? Och stämmer det verkligen att den är så känslig och lättirriterad? Vi ska inte längre prata om den, utan med en…

Information om arrangemanget:

Biljettkassa och café öppnar 1 timme innan föreställning och då spelar också punkbandet Körsbärsfettera som är ett punkband från Västgötaslätten. Fem kvinnor, tre ackord, en röst. Som skriker. Om feminism, antirasism och jämlikhet. Tonsatt och framförd för full hals. Gruppen har släppt två fullängdare och medverkat på åtskilliga samlingsalbum. I över tio år har Körsbärsfettera gjutit mod i människors bröst och så länge världen och Sverige ser ut som den gör så tystnar inte musiken. Upp till kamp! Upp till dans!
Samarrangemang med Teater Halland

Plats, ort och öppettider

Teater Halland, Varberg

27 september 2018

torsdag kl 19.00

Adress
Birger Svenssons Väg 28E
432 40 Varberg

Hemsidalänk till annan webbplats

0736 - 991265
varbergs.tf@seaside.se

Senast ändrad: 2018-06-25