Choose language
Other:
Bild på skog.

Kungsjölederna etapp 2 invigs!

Kungsäter-Gunnarsjö bygdelag färdigställde 2017 i en första etapp vandringsleder mellan Agnbäck och Sju Sjöar, en konferensanläggning i Marks kommun Västra Götalands län, finansierat som ett Leaderprojekt med Leader Sjuhärad. Denna etapp har sedan starten varit ett uppskattat och välbesökt vandrings- och rekreationsområde. En riktig pärla för alla naturälskare. Agnbäck ligger vid sjön Tolken ca 4 km från Kungsäter.

2017 - 2019 arbetar bygdelaget vidare med anläggningar i Agnbäck och Gunnarsjö för att underlätta det rörliga friluftslivet. Ett antal besöksmål i Kungsätersbygden kommer att presenteras och märkas upp för besökare. En ny vandringsled märks upp mellan Agnbäck och Gunnarsjö. Vandringsleder i historisk Gunnarsjömiljö ingår även i projektet som finansieras från LLU Halland och Jordbruksverket enligt Leadermetoden men denna gång alltså på andra sidan länsgränsen i Hallands län.

Kungsäter-Gunnarsjö bygdelag återkommer med mer information och program för dagen 22 september. Besök hemsidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för löpande information.

Plats, ort och tid

Agnbäck

Söndag 22 september 2019

Agnbäck
Duvhult 14
519 92 Kungsäter

Hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2019-02-27