Choose language
Other:

Åkulla Outdoor

Ta dig ut i skogen den 8 oktober till den första upplagan av Åkulla Outdoor –
En friluftsfestival med energi och utmaningar, för hela familjen, som ska få fler att upptäcka våra Halländska tillgångar av skog, sjöar och leder.

Programmet bjuder på prova-på-aktiviteter, föreläsning med den inspirerande äventyraren Aron Andersonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, mat och massa friluftsinspiration! Festivalen finns på tre områden, Åkulla Friluftsgård, Öströö Fårfarm och Ästad Vingård. Vi är övertygade om att det blir en av höstens bästa och mest energigivande dagar i skogen.

aron andersson i en rullstol på kebnekaise

Foto: Samir Akhmedov

Till Åkulla kommer föreläsaren och inspiratören Aron Andersson. Under en spännande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter får du ta del av Arons erfarenhet av att maximera sin potential och nå sina mål, oavsett hinder. Aron är en äventyrare som har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav, skidat till Sydpolen och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa.

”Det handlar inte om vilka förutsättningar man har, utan vad man väljer att göra med dem.” – Aron Anderson


Arrangörer för Åkulla Outdoor är Varbergs kommun, Varbergs Fastighets AB, Åkulla Skidallians och Åkulla bokskogar intresseförening, tillsammans med flera lokala föreningar och företag.

Plats, ort och tid

Åkulla Friluftsgård

Öströö Fårfarm

Ästad Vingård

8 oktober, 2017

Sönd.

Adress:
Åkulla Friluftsgård
Öströö Fårfarm
Ästad Vingård

Webbadress:
www.facebook.com/akullaoutdoorlänk till annan webbplats

Email:
alexander.pettersson@varberg.se

Senast ändrad: 2017-09-13