Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Öppna föreläsningar på Campus - Josefin Wikewand

Öppna föreläsningar på Campus - Josefin Wikewand

Nu är det dags för höstens öppna föreläsningar på Campus Varberg. Ämnena är många, stora och små, nationella och internationella, bekanta eller helt nya. 

Det finns en chans – en musikalisk föreläsning om psykisk ohälsa

En personlig resa där psykisk ohälsa och dess effekter belyses på ett unikt sätt i föreläsningsform illustrerat av sång och teater. Josefin delar med sig av sina erfarenheter från tidig barndom till idag kring ångest, depression, utmattning, hårda prestationskrav och anhörigskap. Berättelsen som vävs utifrån monolog och musik tar inte bara avstamp i utmaningen att hantera svåra känslor och speglar även en stark inre drivkraft att följa sina drömmar och att finna sin plats, i såväl världen som i sig själv.

"I min drömvärld är det lika självklart att man berättar att man fått depression som att man fått influensa." Josefin Wikevand är musikalartisten som under en längre sjukskrivning för utbrändhet fann viljan i att skapa musik som främjar välmående och balans och som också lyfter tabun kring skambelagda ämnen som psykisk ohälsa och ensamhet.

Biljetterna är gratis och bokas på Campus Varbergs hemsida.
Föreläsningarna genomförs med stöd från Varbergs Sparbank genom Sparbanksstiftelsen Varberg.

Plats, ort och tid

Flexibla arenan, Campus Varberg

Måndag 14 november kl 18.00-19.30

Ida Thomsson, Event manager
Telefon: 0340-69 74 19
E-post: ida.thomsson@campus.varberg.se

Campus Varberg
Telefon: 0340-69 74 00
E-post: info@campus.varberg.se

Senast ändrad: 2022-09-19