Choose language
Other:

Messiah Hallberg - Scener ur ett "äktenskap"

Messiah Hallbergs hyllade standupshow kommer till Varberg den 14 mars!

Messiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupföreställning "Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop". Föreställningen har fått ett varmt mottagande av såväl publik som press. Föreställningen hade premiär den 20 september och inte långt senare stod det klart att samtliga föreställningar under hösten är slutsålda. Nu är det klart att turnén förlängs och den 14 mars kommer Messiah till Varberg!

- Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”, som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.

Biljettsläpp torsdag 17/10-2019

Plats, ort och tid

Varbergs Teater

Lördag 14 mars 2020 kl 20.30

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5
432 41 Varberg
Telefonnummer 0340-886 00
E-post kultur@varberg.se

Senast ändrad: 2019-12-16