Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Föreläsning Hampus Nessvold - Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Föreläsning Hampus Nessvold - Varbergs Stadshotell & Asia Spa

föreläsning med Hampus Nessvold – TA DET SOM EN MAN - som belyser samhällsnormer kopplade till mansrollen. Föreläsningen riktar sig till både barn, ungdomar och vuxna.

Föreläsningen bygger på Hampus bok ”Ta det som en man”. I den gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. Hampus är känd från bl.a. humorprogrammet 22 kvadrat i p3 och är författare, artist och programledare. Vi får följa med Hampus genom barndom, tonår, identitetssökande och allt som hör det till så som kärlek, könsroller, sex, våld, vänskap, porr och kroppskomplex. Han delar med sig av sina erfarenheter av till exempel att bara ha tjejkompisar som kille, vara mobbare och mobbad, ung destruktiv kärlek, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder.

En personlig tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar killar och män att ta ansvar och vara del i kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet.

En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

Efter föreläsning finns dessutom tid för frågor till Hampus som gärna svarar!

Plats, ort och öppettider

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

24 mars 2018

lördag kl 14.00

Adress
Kungsgatan 24
432 41 Varberg

Varbergs Stadshotell & Asia Spa hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tjejjouren Vaberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föreläsning Hampus Nessvold 24/3

     Ungdomsjouren Tigerliljas hemsida     

Föreläsning Hampus Nessvold 24/3

     Ungdomsjouren Tigerliljas hemsida     

Senast ändrad: 2018-02-06