Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Den kosmiska havsträdgårdspassagen - Kulturhuset Komedianten
2 bebisar som kryper.

Den kosmiska havsträdgårdspassagen - Kulturhuset Komedianten

Upplev något unikt tillsammans med din bebis!

Den kosmiska havsträdgårdspassagen är en magisk värld av ljud, ljus och rörelse. En dansföreställning och installation för barn i åldrarna 2-18 månader. Ett spännande dansäventyr för bebisar och vuxna att dyka in i, tillsammans!

Här får bebisarna, med alla sina sinnen, upptäcka och bli medskapare av ett förunderligt universum. De kan röra sig, observera och utforska verket på sina egna villkor. Ljud, ljus och rörelse skapar ett flöde av förändringar och kontraster.

Koreografen Peter Mills har tillsammans med dansaren Rachel Tess och scenografen Marta Cicionesi skapat en upptäcktsfärd genom rymden, under havsytan och andra fantasifulla världar. Föreställningen bygger på kunskap om spädbarns sätt att förstå och samspela med sin omvärld. Därför är det deras intuition och nyfikenhet som ger impulser åt dansarna.

Ett äventyr utöver det vanliga. Verket rymmer upp till 12 bebisar per föreställning, med två medföljande vuxna per barn.

Biljetter: fri entré men boka plats i förhand på www.riksteatern.se/varberglänk till annan webbplats eller receptionen på Stadsbiblioteket (0340-886 00)

Illustration: Johanna Kallin

Plats, ort och tid

Lilla Teatern, Kulturhuset Komedianten

Lördag 7 mars 2020 kl 11.00 & 14.00

Kulturhuset Komedianten
Engelbrektsgatan 7
432 80 Varberg
Hemsidalänk till annan webbplats
Telefonnummer 0340-886 00
E-post kultur@varberg.se

Senast ändrad: 2019-12-16