Dölj meddelandet
Vi måste alla hjälpas åt att minska smittspridningen av covid-19. Här hittar du de råd och rekommendationer som gäller för besökare.
Läs mer
Choose language
Other:

Fågelskola - Änder och gäss

Skåda fåglar under semestern! Hur listar man egentligen ut vilken fågel som man har fått syn på? Med fågelskolan kan man lära sig mer om fåglar. Följ med vår naturvägledare ut på en guidning för hela familjen. Änder är roliga att skåda och lätt att upptäcka när de simmar omkring på vattenytan. Änderna har korta ben och simfötter samt en bred och platt näbb. Gäss är som stora versioner av änder, men har längre hals och kraftigare ben. Man kan välja om man vill delta i alla delar av fågelskolan eller endast någon enstaka gång. Kikare finns att låna. Ingen föranmälan. Fri entré.

Plats, ort och tid

Naturum Getterön

Torsdag 17 juni kl 13.00-14.00

Getterövägen 2a, 432 93 Varberg

https://goo.gl/maps/NoQFCHg3hvwkTHa27

Visa på karta
Hej Eva!Jag ser att du har skickat in om din utställning i vårt evenemangsformulär.Det platsar inte i evenemangslistan. Skulle kunna vara med i utställningslistan under turer och visningar, men det saknas bild och är alldeles för lite information för att det ska få komma med så som det är inskickat nu.Det som gäller för bilderna till visitwebben är:• Liggande bild utan text• Allt under 1,3 Mb (megabyte) går att ladda upp i formuläret, men helst ska bilden inte vara större än 500 Kb (kilobyte)• Beskär bilden i formatet 800x375 pixlarJag tar bort det du skickat in hittills så får du lägga in det igen, med bild och mer information.
Senast ändrad: 2021-06-09