Dölj meddelandet
Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och visa omtanke. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19 .
Läs mer
Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Silent Yoga Summertour, Namaste by Emilia & Yogagames

Silent Yoga Summertour, Namaste by Emilia & Yogagames

I dessa tider är det viktigt att vi fortfarande gör saker som vi alla mår bra av! Därför kommer Kajplats Balans vara en del en utomhus turne längs västkusten med Yoga Games och Emilia Löf Karlsson. Emilia är en av de mest intressanta yogalärarna just nu och hennes tydligt budskap att alla kan göra yoga. Hon blandar klassiska poser med ett otroligt peppande prat med härlig musik. Alla deltagare får trådlösa lurar vilket stänger ute andra ljud och du får Emilias fina röst starkt och tydligt, rakt till dig.

Emilia är utnämnd till årets yogalärare 2020 på Yoga Galan och är den första pionjären i Sverige i Silent Yoga. Anmälan sker till Swish 345 kr till ‪123 315 81 28‬ (ExLabs AB) i meddelande skriver ni stad samt tid - Läjet ‪16.00‬ Du tar med dig egen matta och man kör i alla väder, om det inte är mer en 25 deltagare anmälda 4 dagar innan event ställs event in och du får tillbaka dina pengar. Samt tid och plats samt vilket underlag det är tex gräs, var där 20 min innan klassen börjar. Klassen i Läjet sker på pirens brygga, rakt ut från kaffeboden i fiskehamnen.

Plats, ort och tid

Träslövsläge, Varbert

18 juli kl 16.00

Yoga Games (Exlabs AB) i samarbete med Kajplats Balans

Senast ändrad: 2020-06-22