Dölj meddelandet
Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och visa omtanke. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19 .
Läs mer
Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Parkmusiken blir Parkettmusiken - Jazzdagarna - The Splendor

Parkmusiken blir Parkettmusiken - Jazzdagarna - The Splendor

Sommaren 2020 kan vi inte genomföra Parkmusiken som vi brukar med anledning av covid-19. Istället för att ställa in har vi ställt om. Välkommen till Parkettmusiken – en konsertserie med ett begränsat antal platser på Varbergs teater och ett oändligt antal platser i livestreamen på varberg.se/parkettmusiken.

Biljetter till konserten på Varbergs teater

Till varje konsert släpps ett begränsat antal biljetter till den fysiska konserten på Varbergs teater. Totalt får 50 personer vistas i lokalerna inklusive personal och artister. Det innebär att antalet bokningsbara biljetter kommer att variera. Biljetterna är kostnadsfria och släpps 18 juni klockan 08.00 här på varberg.se/parkettmusikenlänk till annan webbplats.

Livestream på varberg.se/parkettmusikenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och här på varberg.se/parkettmusikenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.

Plats, ort och tid

Varbergs teater

Lördag 1 augusti 2020 kl 19.00

Varbergs teater
Engelbrektsgatan 5
432 41 Varberg
Hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Telefonnummer 0340-880 00
E-post varbergdirekt@varberg.se

Senast ändrad: 2020-06-25