Dölj meddelandet
Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och visa omtanke. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19 .
Läs mer
Choose language
Other:

Mini Retreat på Kärramosse gård

KÄRRAMOSSE GÅRD - Unikt, rustikt, mitt i naturen. Följ med oss på miniretreat till denna plats i magisk stillhet, endast 25 min från stan. Lördag 11 juli blir det picknick och mys i naturen en dag för alla, från få till rika åldrar. Evenemanget innefattar 1 yogaklass samt 1 måltid inklusive dessert från Cissi Urbanke som levererar "en godare, grönare och mer passionerad matupplevelse". Vi har med vatten/bubbelvatten samt kaffe men önskar man något annat får man ta med detta själva. Det blir gott om tid för mysig samvaro och häng i en en miljö som levererar livskvalitet!

10.00 samling och gemensam promenad mot sjön, 10.30 slow hatha flow i magisk omgivning, 12.00 lunch tid för promenad, kajak eller SUP-paddling, gott häng helt enkelt. Valfri fortsätting. 14.00 stillsam yogaklass som kan genomföras på land eller vatten om så önskas. Barn är välkomna utan kostnad men ta med egen lunch till dem. Grillplats med ved finns. Här finns 5 brädor och ett gäng kajaker att utnyttja medans man är här.

Plats, ort och tid

Kärramosse gård, Grimeton

11 juli kl 10.00

Senast ändrad: 2020-06-22