Choose language
Other:
Man som står i skog.

Land of Trees at Doc Lounge - Teater Halland

Innan filmen bjuds det på livemusik av Land of Trees.
I foajébaren finns smörrebröd, fika och varma och kalla drycker. Du kan med fördel förboka dina smörrebröd på denna mailadress – info@teaterhalland.se
Kl 19.00 börjar filmen. Dörrarna öppnas kl 18.00.

Regissören Mikel Cee Karlsson arbetar med en film om och med sin bästa vän Mathias – en till synes helt vanlig tvåbarnsfar som en dag avslöjar en okänd sida av sitt liv som han vill berätta om framför kameran.
Omständigheter har drivit honom in i en kriminell värld där skulder aldrig tycks möjliga att betala av, och i en evig spiral av hot och indrivning söker Mathias desperat efter en väg ut. När allt till slut ser ut att ljusna för honom, får den press som han levt under sedan många år fatala konsekvenser, och Mikel tvingas fatta avgörande beslut kring den film han arbetar med.
Fraemling är en film som i både uttryck och innehåll är en motbild till konventionella gestaltningar av våld och kriminalitet. Genom dokumentära bilder, intervjuer, och iscensättningar formas en drabbande berättelse om nära vänskap och öronbedövande tystnad, om villkoren i en manligt kodad värld, och om den ibland så tunna linjen mellan offer och förövare.

Efter filmen möter vi filmens regissör Mikel Cee Karlsson för ett kort samtal.

Plats, ort och tid

Teater Halland

Torsdag 30 januari 2020 kl 19.00-21.00

Teater Halland
Svärdfiskgatan 8
432 40 Varberg
Facebook event länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Telefonnummer 0340-54 22 80
E-post info@teaterhalland.se

Senast ändrad: 2020-01-14