Choose language
Other:
Människor som står i en samling.

Öppen scen - Teater Halland

En scen, en mikrofon och tre minuter!
För en kväll öppnas scenen på Teater Halland upp för tonåriga scenkonstnärer. Läs en dikt, sjung en sång, kör stand up comedy, uppför en monolog, spela ett instrument, visa oss ditt grymmaste dansnummer - Ja scenen är helt enkelt din!

Hela kvällen leds av Ung Teatra. Om du är intresserad av att uppträda på Öppen Scen, maila till matilde.hall@teaterhalland.se Beskriv vad du vill göra på scenen och uppge dina kontaktuppgifter. Vi strävar efter att så många som möjligt ska få plats. Öppen scen är för 13-19 åringar. Alla åldrar är välkomna i publiken.

Ung Teatra är en ”Vi är unga”förening som verkar i Varberg med stöd av studieförbundet vuxenskolan och idé centralen. Ung Teatra är en förening för enbart ungdomar och jobbar med frågor om jämställdhet och jämlikhet i samhället. Dessa frågor jobbar de främst med på scen i form av dans sång och teater. Våren 2019 hade deras egenskrivna föreställning ”tre generationer av kamp” premiär på Varbergs teater och den sätts upp där igen våren 2020. En föreställning om jämställdhet och jämlikhet genom tiderna, speglad av ungdomar. Ung Teatra är en förening som ifrågasätter normer och jobbar för ett samhälle med acceptans för olikheter.

Plats, ort och tid

Teater Halland

Torsdag 27 februari 2020 kl 19.00-21.00

Teater Halland
Svärdfiskgatan 8
432 40 Varberg
Hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Telefonnummer 0340-54 22 80
E-post info@teaterhalland.se

Senast ändrad: 2020-01-08