Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Kaos i Kvinnohjärnan - föreläsning med Mia Landin

Kaos i Kvinnohjärnan - föreläsning med Mia Landin

En viktig och hoppfull föreläsning – nu ger hormon-gurun och författaren Mia Lundin sin efterfrågade föreläsning Kaos i Kvinnohjärnan.

Du kämpar så mycket du orkar för att komma framåt men inombords känns det som om du håller på att brista. Många kvinnor känner sig precis som du och hoppas och ber om ett slut på sitt elände.

Under föreläsningen reder Mia ut begreppen kring hormoner och ger dig förutsättningarna att hantera och minimera kaoset i kvinnohjärnan. Hon talar även om hur du kan balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt. Mia riktar sig även till partners och hur man som närstående kan hjälpa till på bästa sätt – allt bottnar i nyfikenhet och kunskap! Mia Lundin Så många kvinnor lider onödigtvis igenom PMS, förklimakteriet och klimakteriet.

Mia är en efterfrågad föreläsare samt utbildare och författare till den prisbelönade boken “Kaos i kvinnohjärnan” som är grunden till denna föreläsning. Boken gavs först ut i USA (med titeln “Female brain gone insane”) och utsågs där av National Health Information Awards till “Nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”.

Plats, ort och tid

Nöjeshallen, Arena Varberg

Torsdag 9 februari kl 19.00 - 21.00

ATTIKKO AB
E-post: kontakt@attikko.se

Senast ändrad: 2022-09-21