Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Öppna föreläsningar på Campus - Olof Gränström

Öppna föreläsningar på Campus - Olof Gränström

Nu är det dags för höstens öppna föreläsningar på Campus Varberg. Ämnena är många, stora och små, nationella och internationella, bekanta eller helt nya. 

Pandemin har förändrat vår värld – något som ofta hör sägas. Vad är det egentligen som hänt? Genom att visualisera data med Hans Roslings klassiska bubblor leder Olof oss genom vad som egentligen har hänt med ekonomier, handel och utsläpp.

Med historier, visualiseringar och en stor kunskap om världen ger Olof ett globalt och historiskt perspektiv på viktiga frågor såsom hållbar utveckling, faktadrivet beslutsfattande och hur vi kommunicerar data och statistik om världen.

Olof Gränström är statsvetare, historiker och företagsekonom med bakgrund som pedagog. Han har arbetat som utbildare, organisationsutvecklare, expert för Svenska Högskolan och för stiftelsen Gapminder, som Hans Rosling grundade. Olofs mål har alltid varit att ge människor en bättre förståelse för vår omvärld och ge tips och knep inför ett livslångt lärande gällande vår ständigt föränderliga värld.

Biljetterna är gratis och bokas på Campus Varbergs hemsida.
Föreläsningarna genomförs med stöd från Varbergs Sparbank genom Sparbanksstiftelsen Varberg.

Plats, ort och tid

Stora hörsalen, Campus Varberg

Måndag 12 december kl 18.00-19.30

Ida Thomsson, Event manager
Telefon: 0340-69 74 19
E-post: ida.thomsson@campus.varberg.se

Campus Varberg
Telefon: 0340-69 74 00
E-post: info@campus.varberg.se

Senast ändrad: 2022-09-19