Choose language
Other:
I vintertid

I vintertid

I Vintertid är en stämningsfull julkonsert med Anders Berglund, Emmi Christensson och Christian Svarfvar.

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestvalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.

Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.

Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.

Det kommer att bjudas på julens allra vackraste musik blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik med mera.


Förköp av biljetter: Kulturhuset Komedianten, Turistinformationen i Varberg, på Kungsäters El i Kungsäter och via knappen Sök och boka.

Plats, ort och tid

Kungsäters kyrka

Tisdagen den 3 december 2019 kl. 19.30

Kungsäters kyrka
519 92 Kungsäter

Hemsidalänk till annan webbplats
Facebooksidalänk till annan webbplats
E-post: info@billyheil.se 

Senast ändrad: 2019-10-15