Dölj meddelandet
Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands. Public notice: Due to dry weather, a fire ban has been declared in Varberg municipality. It is forbidden to barbecue or light fires of any kind outside. It is however okey to barbecue on your own property and within restaurante areas if you have extinguishers close by.
Läs mer
Choose language
Other:
Närbild på Tobbe Trollkarl.

Tobbe Trollkarl - Återvinn eller försvinn!

Tobbe Trollkarl är tillbaka i Varberg. Denna gången med föreställningen "Återvinn eller försvinn" den 8 september i Rotundan.

I föreställningen som är ca 30 minuter så går Tobbe igenom från grunden VARFÖR och HUR vi återvinner och återanvänder. Showen är pedagogiskt upplagd men samtidigt väldigt underhållande med interaktion och trolleritrick för varje återvinningskärl, det gör att barnens fokus hela tiden är på topp. Tagline för föreställningen är att vi tillsammans ska "RÄDDA JORDKLOTET" och barnen uppmanas att ta med sig vad dom lärt sig hem, till skolan, överallt!


Plats, ort och öppettider

Rotundan, varberg

8 september 2018

söndag kl 16.00-17.00

Adress
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

Varberg Event hemsidalänk till annan webbplats

Senast ändrad: 2018-05-28