Dölj meddelandet
Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och visa omtanke. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19 .
Läs mer
Choose language
Other:

Nytt datum! Varbergs Näringslivsdag

En dag full av inspiration, nätverkande, djup och skratt. Temat är i år - Framgång kommer inte av sig själv! – inspireras av vanliga människor med ovanliga karriärer, vilket kommer att genomsyra dagen och föreläsningarna. Allt ifrån att ta sig från golvet till toppen till hur arbetsglädje kan påverka oss och dem runt omkring oss. Vi kommer att få följa med på en resa som handlar om att hitta balansen i livet samt lära oss mera om ledarskap i förändring. Klockan 08.30 slår man upp portarna och välkomnar er in på ett härligt drop-in mingel. Emma Gunnarsson & Martin Klasson, dagens moderatorer kommer att leda er genom programmet. Föreläsare är Babben Larsson, Thomas Karlsson, Christina Stielli och Fredrik Reinfeldt. Föreläsningarna kommer varvas med fikapaus och provsmakningslunch där det ges tillfälle att nätverka med varandra och mingla med utställarna. Dagen beräknas vara slut ca 16.15.

Varbergs Näringslivsdag arrangeras av NW Event & Möten, Varbergs kommun, Företagarna Varberg och Länsförsäkringar Halland.

Plats, ort och tid

Arena Varberg

Torsdag 10 september 2020 08.30-16.15

NW Event & Marketing AB Birger Svenssons väg 34 A 432 40 Varberg

070-607 09 13

Senast ändrad: 2020-03-17